Neler Yeni

Ailem beni işe gönderiyor.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Bu sene mezuna kalıyorum bir an önce derse başlamak istiyorum ama işe göndermede kararlılar ne dediysem ikna edemedim napmalıyım.
Bizim ailemiz mi biz nerden bilelim gibi boş yorumları kendinize saklayın.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Bu sene mezuna kalıyorum bir an önce derse başlamak istiyorum ama işe göndermede kararlılar ne dediysem ikna edemedim napmalıyım.
Bizim ailemiz mi biz nerden bilelim gibi boş yorumları kendinize saklayın.
Ne sıralama yaptın eğer konuda kararlılarsa üniye gir istedigin üniye girebiliyorsan yatayla istediğin bölüme girersen de dikeyle geçersin çünkü bu aileler hiç dönmüyor çocukların iyiliğini düşündüklerini düşünüyorlar ama yeni zamanda yaşamamışlar geleceğini mahvetmiş bile olabilirler

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Benim hayattan gördüğüm kadarıyla okuyup çalışanlar daha az yorulup daha iyi kazanıyorla
Okumayıp çalışanlar ise daha çok yorulup yine çalıştığı kadar kazanıyor, genelde ticarete giriyorlar. Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı.
Bunu ailene anlatabilirsin veya şantaj-tehdit gibi bir şey yapabilirsin. Yanlış anlama videonuzu internete yüklerim gibi değilde beni işe gönderirseniz çalışmam vs.
Biraz saygısızca olur ama bunu özelleştirebilirsin.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne sıralama yaptın eğer konuda kararlılarsa üniye gir istedigin üniye girebiliyorsan yatayla istediğin bölüme girersen de dikeyle geçersin çünkü bu aileler hiç dönmüyor çocukların iyiliğini düşündüklerini düşünüyorlar ama yeni zamanda yaşamamışlar geleceğini mahvetmiş bile olabilirler
Hocam sorun da o zaten giremiyorum üniye çalışmaya başlamaya çok geç kaldığım için yapamadım.
Mahvettiklerinin ben farkındayım da onlar değil.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Üniversite okumak günümüzde bence çok gerekli değil. Hedefin bilgisayar mühendisliğiymiş, 2 senede azimle çalışırsan kendini yazılım alanında eğitebilirsin. Günümüzde bunun birçok örneği var.

İzlemen için bir video:

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aileni ne yap ne et ikna et, okumazsan pişman olursun.
Pişman olacağımı bende biliyorum ama ikna olmuyorlar evde yatma git çalış sınava sonra çalışırsın diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversite okumak günümüzde bence çok gerekli değil. Hedefin bilgisayar mühendisliğiymiş, 2 senede azimle çalışırsan kendini yazılım alanında eğitebilirsin. Günümüzde bunun birçok örneği var.

İzlemen için bir video:
Bazı şirketler için üniversite önemli değil mi hocam?

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bazı şirketler için üniversite önemli değil mi hocam?
Global anlamda önemli şirketlerde eğitim hayatınızdan ziyade yaptığınız projelere ve bilginize bakacaklardır.

Buyrun:

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Global anlamda önemli şirketlerde eğitim hayatınızdan ziyade yaptığınız projelere ve bilginize bakacaklardır.

Buyrun:
Kardeşim sözde gerekli değil tabii iyi proje yaparsan seni seçerler ama öbür tarafta prestijli bir ünivesiteden diplomalı biri varken ve onun da projeleri var ise neden seni seçsinler

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Kardeşim sözde gerekli değil tabii iyi proje yaparsan seni seçerler ama öbür tarafta prestijli bir ünivesiteden diplomalı biri varken ve onun da projeleri var ise neden seni seçsinler
İşte o da doğru bende bunun için üniversiteye gitmek istiyorum ben her ne olursa olsun avantajlı oluyorsun.

Top Bottom