Neler Yeni

Ailem Cips Yememi İstemiyor?

Tarık06

80+
Arkadaşlar 16 yaşındayım canım cips çekiyor markete gidip cips almak istiyorum ama babam izin vermiyor babam bana diyor cips güzel değil cips yeme senin gibi eşekler olmasa kimse cips yemiyor diyor yanımda para yok babamdan para istiyorum cips alacağımı biliyor bana para vermiyor şuan canım acayip cips çekiyor ağzım sulanıyor gözümün önüne geliyor cips sizce ailemi nasıl ikna edeceğim cips almaya? Acaba gizlice markete gitsem ailemin haberi olurmu?

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Yüzünde sivilce felan varsa ve çok abartıyorsan iyiliğin için düşünüyor olabilirler

Avolay

80+ Gold
Kiloluysan ben de aynısını yapardım ailenle

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,764
İsim
Mert Can Ergün
doğrusunu yapıyorlar sivilce yapıyor zararlı

Tarık06

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin de hayatında bir şey düzgün gitse şaşarım zaten. Ayda yılda 1 yemenin zararı olmaz ama sağlık problemin falan varsa (kiloluluk vb.) izin vermemeleri normal tabi.
sağlık problemim yok kilolu değilim geçen yıldan beri hiç yemedim bugün canım çekti yememe izin vermiyorlar

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ne boş adamsın ya. Git senarist falan ol cips fabrikası al.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
CSB

onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.yine olmazsa bilgisayarı yan yatır.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Ulan yeter artık şu ana kadar yazdıklarında ciddimisin yoksa Son bir konu aç ve bütün dertlerini yani hikayelerini yaz sende kurtul bizde

Top Bottom