Neler Yeni

Ailem sevgilimin olduğunu öğrendi : ( ne yapmalıyım ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
(Öncelikle boş konu diyecekler yürüsün gitsin peşin peşin söylüyorum)

Dün gece felaket bir şekilde yazışmalarımızı, kızın fotoğraflarını falan gördüler : (
Onların bana olan güvenini boşa çıkardığım için bana çok kızdılar ama ben yüzlerine bile bakamadım bütün her şeyi silip ayrılmamı söylediler.
Ama ondan ayrılamam bunu yapamam, hem ona hem de kendime...

Ne ben bu güne kadar birini bu kadar sevdim ne de birisi beni gerçekten sevdi.
Aileme nasıl anlatacağımı da bilemiyorum bu yaşta ne aşkı falan dediler bana karşı güvenleri de kalmadı
Ayrılmak dışında ne yapabilirim nasıl anlatabilirim onlara bu durumu
Bakın bir anlık heves değil lütfen anlayın birini gerçekten sevdim aşık oldum evet bu yaşta evet herkese inat sevdim onu ama ailem bu duruma karşı,
Sizce ne yapmalıyım ? 😣 (ayrılmak hariç...)

@Emydn10
Ayrıl derslerine çalış ailen doğru söylemiş bu yaşta aşık mı olunur

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Abartıya kaçmadığı sürece ben olsam izin verirdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: LvdR

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Dün gece felaket bir şekilde yazışmalarımızı, kızın fotoğraflarını falan gördüler : (
Onların bana olan güvenini boşa çıkardığım için bana çok kızdılar ama ben yüzlerine bile bakamadım bütün her şeyi silip ayrılmamı söylediler.

Aileme nasıl anlatacağımı da bilemiyorum bu yaşta ne aşkı falan dediler bana karşı güvenleri de kalmadı
Bakın bir anlık heves değil lütfen anlayın birini gerçekten sevdim aşık oldum evet bu yaşta evet herkese inat sevdim onu ama ailem bu duruma karşı,

@Emydn10
Usta benim tüm arkadaşlarımı ailem biliyor, kız erkek. Kimseden saklamaya gerek yok. Ailene ayrıldık de gizli konuş. Siz seviyorsunuz birbirinizi aile faciasına gitmesin :D

• Beğen

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Annem direk ayrıl diyo
hatta birazdan mesaj attırıp telefonuma el koyacak :(

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Annem direk ayrıl diyo
hatta birazdan mesaj attırıp telefonuma el koyacak :(
Tamam işte annen öyle yapsın sende mutlaka iletişime geçecek bir alet bulursun durumu anlatırsın yada önceden bilgilendirirsin.

• Beğen

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Telefon numarası ezberinde değil mi kızın?
Numarayı sil mesajları sil. Anne ayrıldık bitti gitti numarasını sildim de.
Ezberimde de
direk telefonu istiyo bilmiyorum :( zaten başka yerlerden haberleşebileceğimiz için umrumda değil telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam işte annen öyle yapsın sende mutlaka iletişime geçecek bir alet bulursun durumu anlatırsın yada önceden bilgilendirirsin.
söyledim başka bi yerden wp den yazacaklarıma aldırış etme diye

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada

@Emydn10
Bende bi kızla görüntülü konuşurken abime yakalanmıştım olur öyle şeyler takma kafana.

• Beğen

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Ailen söylemediğin için mi kızdı yoksa sevgili yaptığın için mi ?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Annenin sevgilin olmasına neden kızdığını anlayamadım. Normal bir durum ama sen de fazla bağlanma tabi. Yaşın daha genç. Bu işler için daha tam uygun değil.

Ailenle konuşmak en mantıklısı. Adam gibi anlat, şöyle böyleyiz. Birbirimizi seviyoruz de. Zorluk çıkarmamanızı ve anlayışla karşılamanızı istiyoruz tarzı şeyler söyle. Laf edeceklerini sanmıyorum

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Annenin sevgilin olmasına neden kızdığını anlayamadım. Normal bir durum ama sen de fazla bağlanma tabi. Yaşın daha genç. Bu işler için daha tam uygun değil.

Ailenle konuşmak en mantıklısı. Adam gibi anlat, şöyle böyleyiz. Birbirimizi seviyoruz de. Zorluk çıkarmamanızı ve anlayışla karşılamanızı istiyoruz tarzı şeyler söyle. Laf edeceklerini sanmıyorum
Aynen öyle, yaşını bilmiyorum fakat 15 diye hatırlıyorum. Lisenin ilk yılıysa ailen önyargılı olabilir. Benim de öyleydi, ayrıl falan demezlerdi gerçi. Ablam falan manitam olunca söylemezsem kızıyor. (Yazık, birinin beni gerçekten sevdiğini sanıyor.. Keşke be ablam :D ) Biraz zamana bırakın, ailen de şaşırmıştır o yüzden böyle sert tepki veriyorlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom