Neler Yeni

Ailemden Bıktım .Usandım.

pc ustasi1

80+ Silver
arkadaşlar okuldan gelince derslerden bunalıyorum ve valo oynuyorum diyolar ki ders çalış valo oynama video izliym diyorum ders çalış az öncede babannemgil misafirliğe geldi diyoki yanlarında dur oyun oynama bende ranked da maçın ortasındayım kapatta kapat afk yicem 40 dk sonra kapatacam diyorum yok kapatacaksın en sonunda geldi 2 gün önce aldığım zar zor birinden kartına taksit yaptırdığım monitörü ortadan güzelce kalemle çizdi affedersiniz ama uyuz kardeşlerimde sürekli bu oynuyo ben neden oynamıyorum diyo uyuz uyuz laflar edip duruyolar bıktım valla sadece oyun değil mesela babam 1 tl yardım etmedi pc toplarken dayımdan para isticektim gelin destek olun dedim ne destek oldular ne bişey yaptılar yeter hayattan gram zevk almaz oldum hiç bişi yaptırmıyolar kendimi artık valo oynarken suçlu hissediyorum lütfen biriniz bana bir yol göstersin 😭😭

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
arkadaşlar okuldan gelince derslerden bunalıyorum ve valo oynuyorum diyolar ki ders çalış valo oynama video izliym diyorum ders çalış az öncede babannemgil misafirliğe geldi diyoki yanlarında dur oyun oynama bende ranked da maçın ortasındayım kapatta kapat afk yicem 40 dk sonra kapatacam diyorum yok kapatacaksın en sonunda geldi 2 gün önce aldığım zar zor birinden kartına taksit yaptırdığım monitörü ortadan güzelce kalemle çizdi affedersiniz ama uyuz kardeşlerimde sürekli bu oynuyo ben neden oynamıyorum diyo uyuz uyuz laflar edip duruyolar bıktım valla sadece oyun değil mesela babam 1 TL yardım etmedi pc toplarken dayımdan para isticektim gelin destek olun dedim ne destek oldular ne bişey yaptılar yeter hayattan gram zevk almaz oldum hiç bişi yaptırmıyolar kendimi artık valo oynarken suçlu hissediyorum lütfen biriniz bana bir yol göstersin 😭😭
üniversite kazan kendi evine çıkarsın

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
15
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba konu dışı olcak ama ben bilgisayarlarla aşırı ilgiliyim ünide bilgisayar bölümleri çok yüksek puanmı şimdiden planımı yapıcam
en az 70k falan yapman lazım bilgisayar mühendisliği düşünüyorsan

arturo

80+ Silver
15
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba konu dışı olcak ama ben bilgisayarlarla aşırı ilgiliyim ünide bilgisayar bölümleri çok yüksek puanmı şimdiden planımı yapıcam
Genellikle yüksek. Hocam ya kendinize bir hobi bulun ya da gidip bir işe girin Hem kendi paranızı kazanınca özgüveniniz yerine gelir hem saygı görürsünüz.

pc ustasi1

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en az 70k falan yapman lazım bilgisayar mühendisliği düşünüyorsan
o kolay zaten çalışmalara başlicam 9.sınıftan ki hedefime ulaşayım birde son soru hocam üni kazandım diyelim para nerden gelcek ???

Rulep

80+ Gold
mühendislikler öyle bir arttı ki ne sen sor ne ben söyleyeyim üni hariç evden kurtulmak zor hocam

Son düzenleme:

pc ustasi1

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle yüksek. Hocam ya kendinize bir hobi bulun ya da gidip bir işe girin Hem kendi paranızı kazanınca özgüveniniz yerine gelir hem saygı görürsünüz.
mühendislikler öyle bir arttı ki ne son sor ne ben söyleyeyim üni hariç evden kurtulmak zor hocam
hocam mühendislik olmak zorunda değil mesela evden çalışmayı çok isterim onun gibi bir işte olabilir

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Yaşın daha çok genç. Bilgisayar bölümlerinin Bilgisayar,Yazılım mühendisliği hariç diğer Bilgisayar bölümleri 2 Yılını çöp edecektir emin olabilirsin. Tabii ki istisna durumlar var yok değil. Bu bölümlerde kendini geliştirmek önemli. Yazılım firmalarında otomasyon yazılımları geliştiren firmalarda lise mezunları bile çalışabiliyor. Önemli olan diploma değil bilgin ve yaptıkların.

Bu anlattığın duruma gelirsek bunu zamanında bende çok yaşamıştım. Monitörü saklamalar Modemi saklamaları vesaire vesaire. Zamanında aynı senin gibi çok uyuz oluyordum. Ama şunu fark ettim keşke zamanında oyun yerine sevdiğim bir şeye odaklansaydım ilerideki hayatımda işim çok rahatlayacaktı. Örneğin Wolfteam zamanında hile yapmaya çalışarak yazılıma adım atmıştım. Keşke oynamak yerine oraya yoğunlaşsaydım bu yaşımda öğrenmeye çalıştığım kodlama dillerini çoktan biliyor olabilirdim. Veya bu ders olarak da bakabilirsin zamanında derslerime yoğunlaşsaydım Üniversite sınavımda işim rahattı ve Mühendislik deneyebilirdim. Oyunlar zaman kaybı maalesef (Hala oynuyorum bu arada).

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Şahsen Bilgisayar Programcılığı bitirdim kesinlikle diploma içindi sadece. Bölümümde okuyan herkesin diploma için orda olduğu çok belliydi. Bölüm birinciliği ile bitirdim çünkü Lisede Meslek lisesi Veri tabanı programcılığı dalından mezun olmuştum. Çoğu şeyin aynısı orada vardı. Şuan bir şirkette Pazaryeri Kategori Yöneticiliği yapıyorum Trendyol,Hepsiburada gibi sitelerde satış yani. Şirketin IT işlerini hallediyorum. Kısacası 2 yıllık okuyacaksan Bilgisayar üzerine okuma dostum.

Top Bottom