Ailemi laptop yerine masaüstü almaya nasıl ikna ederim ?

71727

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Reaksiyon skoru
39,170
2 3 güne bir bilgisayar alacağız ama ben masaüstü alalım diyorum ailem laptop alalım diyor. Bende arada oyun oynamak istediğim için masaüstü istiyorum ailem laptopda ısrarcı nasıl ikna edeceğim ?

Evde olacağım için laptop a ihtiyacım yok de sonra da laptop fiyatlarını göster çünkü fiyatlar uçtu

Benim kardeşime 2500TL'ye Intel Pentium laptop aldılar ben toplama alalım dedim dinlemediler zula bile ara sıra kasıyordu şimdi kardeşim iPad ile değiştirdi

Şöyle de aynı sorunu bende yaşamıştım ama de ki masaüstün de x oyununu oynarken laptop da o oyunu oynayamam oynamam için daha yüksek modeller almam gerekiyor o da çok pahalı de. Şahsen ben öyle dedim ve bir kaç test gösterdim mesela dedim bunda bu ekran kartı var şu kadar fiyatı laptopta aynı ekran kartı ama daha pahalı .

hem özelliklerinin daha iyi olması, daha sonradan tüm parçaların değişebilme özelliği olması, çok fazla bir yere gitmiyoruz en kötü tatile gidiyoruz o yüzden laptopun taşınabilme özelliğini pek kullanmıyoruz diyebilirsin.

2 3 güne bir bilgisayar alacağız ama ben masaüstü alalım diyorum ailem laptop alalım diyor. Bende arada oyun oynamak istediğim için masaüstü istiyorum ailem laptopda ısrarcı nasıl ikna edeceğim ?
Aç bi 1650 li sistem diğer yanada 1650 Laptop aç fiyat farkını göster

Teknoloji sürekli değişkenlik gösteren bir yatırımdır.
Bu yatırım maalesef ki bazı şartlardan dolayı bizim için zor bir hale geldi. Masaüstü upgrade özelliği ile öne çıkmakta. Ailene böyle izah edebilirsin.

laptoplarda ısınma sorunu var de
2-3 kat daha fazla performans alırım de
mini ITX ya da mATX sistemleri göster
Ya da direk bu cevabı göster

Fiyatına göre ikisinin arasındaki uçurumu göstermen yeterli ayrıca sen kullanacaksın ailen kullanmayacak sanırım kendim kullanacağım şeyden size ne diyebilirsin çok asabi bir ailen yoksa :D

Fiyatına göre ikisinin arasındaki uçurumu göstermen yeterli ayrıca sen kullanacaksın ailen kullanmayacak sanırım kendim kullanacağım şeyden size ne diyebilirsin çok asabi bir ailen yoksa :D
aga çocuk sistemi hiç alamıcak sakin

bence laptopların fiyat performansla alakası yok onlara bu durumu açıklamaya çalış masaüstü bilgisayar çok daha iyi ve bu foruma gelen mesajları okut

1-Çokta büyük olmasa ikna edici yalanlar söyleyin.
Mesela bu bilgisayarlar daha karlı yada indirimli diyin.

2-Para ekleyin.
Kendi paranız. Finansal özgürlük. ucuz, ikna edici.

3-Çoğu kişinin kullandığını söyleyin.
Arkadaşlarınızın, yazılımcıların vb. kullandığını söyleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri