Airpods Alternatifi Kulaklık Önerisi Lazım

PapaganGülsem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
Selamlar.
İphone kulaklıkların yapısı kulağıma tam oluyor.(+iphone kullanıyorum) Diğer kulakiçileri de denedim ancak ucu yuvarlak olanları düşmemesi için çok sokmam gerekiyor bu da aşırı rahatsız ediyor.
Bu yüzden airpods alternatifi, eğer olabiliyorsa o yapıda olan bir ürün önerisi istiyorum sizden.
Benim bulabildiğim bu ama nasıldır falan hiç bilmiyorum.
Bütçe 1000Tl, değerse 1300-400 de zorlayabilirim
.

Müzik amaçlıysa jabra elit 75t çok kaliteli deniyor 65t var bende bassları muhteşem diğer kulaklıklara göre driverlar çok büyük çünkü ve driver ses kalitesine doğrudan etkili.Sennheiser momentum1 ucuzladı bayağı ama bütçeyi biraz aşıyor bence en iyi kulak içi kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık.com da kutusu yıpranmışı 1.5k filandı sanırım

Müzik amaçlıysa jabra elit 75t çok kaliteli deniyor 65t var bende bassları muhteşem diğer kulaklıklara göre driverlar çok büyük çünkü ve driver ses kalitesine doğrudan etkili.Sennheiser momentum1 ucuzladı bayağı ama bütçeyi biraz aşıyor bence en iyi kulak içi kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık.com da kutusu yıpranmışı 1.5k filandı sanırım
O ayrıntıyı vermemişim. Aynen müzik dinleyeceğim çoğunlukla. Arada sırada bilgisayarda da kullanırım ama çok önemli değil bilgisayar konusu.

kz'nin kulaklıkları çok ucuz incelemelerine bakabilirisin kaliteli deniyor denemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,275
Üyeler
173,790
Son üye
F1R3L0RD
Geri