Neler Yeni

AirPods Pro'ya Rakip FreeBuds 3i

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Huawei'nin geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü FreeBuds 3i kablosuz bluetooth kulaklığı Airpods Pro'ya rakip oldu.

AirPods Pro - Konu Sahibi Flushixy

Geçtiğimiz aylarda Apple Airpods Pro'yu tanıttı. Ve bildiğimiz AirPodslara nazaran AirPods Pro yeni tasarımı ve yeni özellikleriyle satışa sunuldu. Örneğin; en bariz ve bilindik özelliği kulaklık kulağınızda olduğu zaman dış sesin kesilmesi.

FreeBuds 3i

Sony, Samsung, JBL, Apple gibi kablosuz kulaklık üreticilerine kafa tutmanın zor olduğunu bilen Huawei şirketi yetkilileri, bunları göz önünde bulundurarak yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. FreeBuds 3i ismi ile sahalara çıkan kulaklığın yüksek özelliklerinin yanı sıra fiyatınında uygun olması cezbedici bir özellik oluyor.

FreeBuds 3i - Konu Sahibi Flushixy

Her biri 5.5 gram olan kulaklıkların pil ömrü fazla iyi değil. FreeBuds 3i kullanıcılarına 410 mAh pil ömrü ile birlikte tam dolu şarj halinde 3.5 saatlik bir kullanım deneyimi sunmaktadır. Ürünün en önemli yanlarından birisi ise sayısız özelliğine rağmen fiyatı... Şu anda FreeBuds 3i kablosuz kulaklıkları 110 Dolardan satışa sunuldu. ( Ülkemizdeki dolar kuru göz önüne alınırsa yine pahalı ancak Dolar üzerinden baz alırsak AirPods'a göre gayet ucuz bir kulaklık.)

Kaynak : https://www.teknodeha.com/airpods-proya-rakip-cikti/

Son düzenleme:

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Airpods Pro bir başka ya deneme fırsatım oldu. anc açıldığı an sağır oluyorsun. FreeBuds 3 kesinlikle bir rakip.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Airpods Pro bir başka ya deneme fırsatım oldu. anc açıldığı an sağır oluyorsun. FreeBuds 3 kesinlikle bir rakip.

Hali hazırda bende airpods pro bulunmakta ancak 2. el satmayı planlıyorum.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Hali hazırda bende airpods pro bulunmakta ancak 2. el satmayı planlıyorum.
Pro çıkmadan 2 ay önce 2. nesil airpods aldım pişman değilim ama aklım proda kalmadı değil. 2.nesil bile büyüleyici bir alet. İphone kullanıyorsan kulaklık için airpodstan şaşmayacaksın. 2.el satım zor diye biliyorum. O güzelim aletin keyfini çıkar ama ihtiyacın varsa alacak çıkar bu arada :D

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro çıkmadan 2 ay önce 2. nesil airpods aldım pişman değilim ama aklım proda kalmadı değil. 2.nesil bile büyüleyici bir alet. İphone kullanıyorsan kulaklık için airpodstan şaşmayacaksın. 2.el satım zor diye biliyorum. O güzelim aletin keyfini çıkar ama ihtiyacın varsa alacak çıkar bu arada :D

2. nesil normal vardı düşürdüm kırıldı :/ hediye gelmişti zaten pro satıcam :D bakalım hayırlısı

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
2. nesil normal vardı düşürdüm kırıldı :/ hediye gelmişti zaten pro satıcam :D bakalım hayırlısı
Aynen öyle hayırlısı. Ben geldiği gün kılıf alamamıştım kutusunu açmadan kılıfın gelmesini bekledim. Çok kolay çizilir gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,750
Üyeler
162,549
Son üye
sigmacanavari1
Top Bottom