Can...
80+ Platinum
Arkadaşlar bir Airsoft tabanca almak istiyorum yaşım falan yetiyor onda sorun yok glock 19 (Airsoft ateşsiz tabanca) benzerini almak istiyorum memlekete gidince veya boş vakit buldukça uygun alanlarda bölgelerde yapmak atış için kullanicam amacım bu.
Sorularıma gelirsek.
1. Sorun şu kendini savunma amaçlı taşımak sorun. Olurmu bir sıkıntı yaratır mı (Airsoft silaha el konulması dahil)
2. Soru bu ve benzeri Airsoft ateşsiz silahları 2 . El almak güvenilir mi. alınır mı. alınırsa neye dikkat etmeliyim?
3.allah göstermesin aldım taşıyorum birisi saldırdı diyelim malûm Türkiye burası olabiliyor böyle şeyler alıştık yaralamadan uzaklaştırmak için atsam suçlu sayılır mıyım.
Bu arada baktığım silah demir mermili değil plastik mermi
Sorularıma gelirsek.
1. Sorun şu kendini savunma amaçlı taşımak sorun. Olurmu bir sıkıntı yaratır mı (Airsoft silaha el konulması dahil)
2. Soru bu ve benzeri Airsoft ateşsiz silahları 2 . El almak güvenilir mi. alınır mı. alınırsa neye dikkat etmeliyim?
3.allah göstermesin aldım taşıyorum birisi saldırdı diyelim malûm Türkiye burası olabiliyor böyle şeyler alıştık yaralamadan uzaklaştırmak için atsam suçlu sayılır mıyım.
Bu arada baktığım silah demir mermili değil plastik mermi