Neler Yeni

Airsoft tabanca ile ilgili sorularım var

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar bir Airsoft tabanca almak istiyorum yaşım falan yetiyor onda sorun yok glock 19 (Airsoft ateşsiz tabanca) benzerini almak istiyorum memlekete gidince veya boş vakit buldukça uygun alanlarda bölgelerde yapmak atış için kullanicam amacım bu.

Sorularıma gelirsek.

1. Sorun şu kendini savunma amaçlı taşımak sorun. Olurmu bir sıkıntı yaratır mı (Airsoft silaha el konulması dahil)

2. Soru bu ve benzeri Airsoft ateşsiz silahları 2 . El almak güvenilir mi. alınır mı. alınırsa neye dikkat etmeliyim?

3.allah göstermesin aldım taşıyorum birisi saldırdı diyelim malûm Türkiye burası olabiliyor böyle şeyler alıştık yaralamadan uzaklaştırmak için atsam suçlu sayılır mıyım.

Bu arada baktığım silah demir mermili değil plastik mermi

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Arkadaşlar bir Airsoft tabanca almak istiyorum yaşım falan yetiyor onda sorun yok glock 19 (Airsoft ateşsiz tabanca) benzerini almak istiyorum memlekete gidince veya boş vakit buldukça uygun alanlarda bölgelerde yapmak atış için kullanicam amacım bu.

Sorularıma gelirsek.

1. Sorun şu kendini savunma amaçlı taşımak sorun. Olurmu bir sıkıntı yaratır mı (Airsoft silaha el konulması dahil)

2. Soru bu ve benzeri Airsoft ateşsiz silahları 2 . El almak güvenilir mi. alınır mı. alınırsa neye dikkat etmeliyim?

3.allah göstermesin aldım taşıyorum birisi saldırdı diyelim malûm Türkiye burası olabiliyor böyle şeyler alıştık yaralamadan uzaklaştırmak için atsam suçlu sayılır mıyım.

1-Şöyle örnek verim:Kuru sıkı taşımak normal silah taşımaktan daha tehlikelidir.Çünkü herhangi bir olayda silahı çıkarttığında karşıdakini yaralayamazsın ve en kötüsü karşıdakinin silahı varsa ölürsün.Yani yanında taşımaman senin için en iyisi.
2-Herhangi bir sıkıntı yok alabilirsin.Silahın aşınma durumuna göre alırsın bir sıkıntı yok.
3-Olaya bağlı.Eğer kişi senin üzerine saldırıp zarar vermeye çalışıyorsa bu nefsi müdafaya girer suçlu olmazsın.Ama bu kısımlar çok karışık suçlu da sayılabilirsin.O yüzden en iyisi yanında taşımamak.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer

Sorularıma gelirsek.

1- Tabikide olur.Gerçek bile sanıp daha da büyük bela açarsın kendine.
2-Temiz kullanıldıysa alınır.Genellikle bu işlerle uğraşan adamlardan alman daha güzel olur.Daha temiz ürün almış olursun.
3-Büyük ihtimal sayılabilirsin.Ayrıca üstünde taşımanı tavsiye etmem.Bu devirde kimin ne olduğu belli değil çekersin adam gerçek silah çeker başına büyük bela alırsın.

Airsoft silah alıcaksan bunu atış alanları veya ormanlarda kendin veya arkadaşlarınla kullanmalısın.Halka açık alanda taşımak için alacaksan hiç alma.Amacın hobiyse dağ bayır gider arkadaşlarımla kapışırım dersen çok güzel bir alet.Hem atışın gelişir hemde hobin olmuş olur.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Tabikide olur.Gerçek bile sanıp daha da büyük bela açarsın kendine.
2-Temiz kullanıldıysa alınır.Genellikle bu işlerle uğraşan adamlardan alman daha güzel olur.Daha temiz ürün almış olursun.
3-Büyük ihtimal sayılabilirsin.Ayrıca üstünde taşımanı tavsiye etmem.Bu devirde kimin ne olduğu belli değil çekersin adam gerçek silah çeker başına büyük bela alırsın.

Airsoft silah alıcaksan bunu atış alanları veya ormanlarda kendin veya arkadaşlarınla kullanmalısın.Halka açık alanda taşımak için alacaksan hiç alma.Amacın hobiyse dağ bayır gider arkadaşlarımla kapışırım dersen çok güzel bir alet.Hem atışın gelişir hemde hobin olmuş olur.
Anladım hocam bende düşünmüştüm gerçek silah çekilme ihtimalini sıkıntılı haklısınız

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
eğer yüzüne boncuk atarsa ve tüpü full doluysa kör bile edebilir.
Bu foruma artık ne zaman girsem saçma yorumlar yüzünden sinirleniyorum.
1. Kim kendini koruma amaçlı yanında tam otomatik silah taşır?
2. Kendini koruma(?) amaçlı silah taşımak isteyen kişiler glock 17, canik tp 9 serisi ve benzeri tabancaları alırlar. Airsoft tabanca ile pıt pıt sıkarak karınca bile öldüremezsin :D
3. Airsoft mermileri çok yumuşak, zaten o mermiler insanlar oyun oynasınlar diye üretiliyor, kör etmez.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Kendini koruma(?) amaçlı silah taşımak isteyen kişiler glock 17, canik tp 9 serisi ve benzeri tabancaları alırlar. Airsoft tabanca ile pıt pıt sıkarak karınca bile öldüremezsin :D
3. Airsoft mermileri çok yumuşak, zaten o mermiler insanlar oyun oynasınlar diye üretiliyor, kör etmez.
Kendini korumadan kastım hocam. Çok yakınlaşır da en azından can yakmak için metal mermi ztn sıkıntı o yüzden almam ztn birde benim kullanım amacım için değil

KlausM

80+ Silver
tamam baskan

Top Bottom