Neler Yeni

Çözüldü✓ Aj390 aldım indirimden gelen ürün ? Başka alanlar var mı nasıl geldi ?

Galip07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Galip Yıldırım
Aj390 mouse aldım başka ürün gönderdiler, benden başka alan var mı ne gönderdiler ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aj390 mouse aldım başka ürün gönderdiler, benden başka alan var mı ne gönderdiler ?
Aj358 göndermişler

IMG_20230506_172744.jpg

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Aj358 göndermişler

Alıntıyı görüntüle
Kankam birebir aynı sorunu yaşadı arkadaşım, gönderdikleri mouse çöp bir mouse, üst model diye yalan atıp sana yedirmeye çalışıyorlar. Ben olsam o mouse un kablosunu falan kesip geri yollardım iade için. Ama hiç böyle bir risk alma parandan olabilirsin. Adamlar baya baya dolandırmaya çalışıyorlar ve hepsiburada hiç bir şey yapmıyor. Kanka hepsiburada müşteri hizmetlerini ara ve faklı ürün yolladılar üzerine üst model diyip yalan söylediler de. Onlar aynı gün geri iade için geleceklerdir. (arkadaşıma geldiler) Hepsiburada üzerinden satıcıya bir yıldız vermeyi unutma ki kimse almasın.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-05-05 saat 14.59.22.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-05 saat 14.59.22.jpg
    60.8 KB · Hit: 25
  • WhatsApp Görsel 2023-05-05 saat 15.00.16.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-05 saat 15.00.16.jpg
    70.8 KB · Hit: 25

Galip07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Galip Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam birebir aynı sorunu yaşadı arkadaşım, gönderdikleri mouse çöp bir mouse, üst model diye yalan atıp sana yedirmeye çalışıyorlar. Ben olsam o mouse un kablosunu falan kesip geri yollardım iade için. Ama hiç böyle bir risk alma parandan olabilirsin. Adamlar baya baya dolandırmaya çalışıyorlar ve hepsiburada hiç bir şey yapmıyor. Kanka hepsiburada müşteri hizmetlerini ara ve faklı ürün yolladılar üzerine üst model diyip yalan söylediler de. Onlar aynı gün geri iade için geleceklerdir. (arkadaşıma geldiler) Hepsiburada üzerinden satıcıya bir yıldız vermeyi unutma ki kimse almasın.
Teşekkürler, iadesini başlatayim, fatura yok işin garip tarafı, o zaman anlamaliydim da işte,

Top Bottom