Neler Yeni

Ajazz 159 pro 2 günlük deneyim (İADE)

Selam dostlar forumda isminin herkesin duyduğu kimi için roma mızarağı kimi için bit pazarından kapmışcasına mutlu olduğu mousun 2 günlük deyimimi anlatıcam.
Öncelikle şunu söyliyim hissiyatı ve kullanımı güzel olan mouse bundan önce kullandığım mouse da kablosuzdu ve kullanırken net bir şekilde daha pürüzsüz ve kayıpsız bir şekilde imlecin/aim'in elinizin altında olduğunu hissediyorsunuz.
İlk gün hiç bir sorun yaşamadım bugün 2. Gün ve valo/lol oynarken 4 saat içinde 5 kere, 1-2 saniyelik olarak bağlantı kopukluğu oldu. İlk başlarda önemsemedim ama ciddi roundlarda tat kaçırıyor. Neyse lole geçtim kulaklığı falan çıkardım ve sağ tuşta yay sesi olduğunu fark ettim. Desteğe yazdım bu yaşadıklarımı 280 tl para iadesi yapalım size dediler, teklifi reddettim ürünü iade gidicek.

Temu macerası burda biter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekler

• 20241102_145142.jpg
    20241102_145142.jpg
    1.2 MB · Hit: 109
  • 20241102_145204.jpg
    20241102_145204.jpg
    1.5 MB · Hit: 102

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun hocam. Ben de Apex sipariş ettim umarım bu tarz sorunlar yaşamam. İade kabul ediyorlarsa çok iyi yine en azından kurtulabiliyorsun

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
iade olunca bize masraf çıkıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ramazan tk
Selam dostlar forumda isminin herkesin duyduğu kimi için roma mızarağı kimi için bit pazarından kapmışcasına mutlu olduğu mousun 2 günlük deyimimi anlatıcam.
Öncelikle şunu söyliyim hissiyatı ve kullanımı güzel olan mouse bundan önce kullandığım mouse da kablosuzdu ve kullanırken net bir şekilde daha pürüzsüz ve kayıpsız bir şekilde imlecin/aim'in elinizin altında olduğunu hissediyorsunuz.
İlk gün hiç bir sorun yaşamadım bugün 2. Gün ve valo/lol oynarken 4 saat içinde 5 kere, 1-2 saniyelik olarak bağlantı kopukluğu oldu. İlk başlarda önemsemedim ama ciddi roundlarda tat kaçırıyor. Neyse lole geçtim kulaklığı falan çıkardım ve sağ tuşta yay sesi olduğunu fark ettim. Desteğe yazdım bu yaşadıklarımı 280 tl para iadesi yapalım size dediler, teklifi reddettim ürünü iade gidicek.

Bugün alıp almamak arasında epeh kaldım neyse sağlık,olsun

ChristianSerratos

80+ Silver
Bende MNG iade çıkıyor ama ne kadar para iadesi olacağı yazmıyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

mar10x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cem ara
bende de saatler geçtikçe yay sesi gelmeye başladı ayrıca sol klik dengesizdi bazen takılı kalıyordu. sizin gibi direkt iade edeceğim pazartesi.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

İade edince temu vergi ücretini vermiyor Şikayetvar da bunun hakkında 500den fazla yorum var siz bilirsiniz ben olsam 280tl para iadesini kabul ederdim

Top Bottom