Pro neden daha iyi? İkisinide kullandım fark yok gibi geldi bana.hem apex hem pro kullanıyorum öyle sorun yaşamadım yağlamayı dene
not pro net daha iyi
Wd40 sık gıcırtı temelli çözülür2 haftadır kullanıyorum yaklasık ilkde az ses çıkıyordu ama şimdi gıcırtı sesi bayağı olmaya başladıı bu düzeliyormu ilerde sorun çıkartırmı ajazz 159 pro
Apex daha iyihem apex hem pro kullanıyorum öyle sorun yaşamadım yağlamayı dene
not pro net daha iyi
Wd40 sık az bişey düzeliyorKronik sorun.
ne farkı yok hocam bi apexi tutun bi proyu arada fark var daha ağır daha premium hissi veriyorPro neden daha iyi? İkisinide kullandım fark yok gibi geldi bana.
Kardeşim wd 40 tam nereye sıkılıyor bi de mouse zarar vermez eminsin değil mi?Wd40 sık gıcırtı temelli çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apex daha iyi
Wd40 sık az bişey düzeliyor
Wd40ın pipet gibi biseyi var zaten arasına geçir pipeti az bişey sık geç biraz süre geçsin elleme zarar vermezBende siyah apex var ve hiç gıcırdamıyordu şu an 15 20 dk de bir sol tık gıcırtı yapıyor. Forumda WD40 ile çözdüm diyen vardı bazısı gres yağ sürdüm düzeldi diyor. Tam çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen.
Kardeşim wd 40 tam nereye sıkılıyor bi de mouse zarar vermez eminsin değil mi?
Ben wd40 ile çözdüm hocam.Bende siyah apex var ve hiç gıcırdamıyordu şu an 15 20 dk de bir sol tık gıcırtı yapıyor. Forumda WD40 ile çözdüm diyen vardı bazısı gres yağ sürdüm düzeldi diyor. Tam çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen.
Kardeşim wd 40 tam nereye sıkılıyor bi de mouse zarar vermez eminsin değil mi?
hocam geldiğinden beri varhem apex hem pro kullanıyorum öyle sorun yaşamadım yağlamayı dene
not pro net daha iyi
içini açsam bozulmazmıhem apex hem pro kullanıyorum öyle sorun yaşamadım yağlamayı dene
not pro net daha iyi
Hocam ben biraz endişe ediyorum sakıncası yoksa özelden veya buradan fotoğraf ile tam neresine sıktığınızı vs gösterir misiniz? Şimdi hafif gıcırtı ediyor diye güzelim mouse zarar vermekten korkuyorum yalan yokWd40ın pipet gibi biseyi var zaten arasına geçir pipeti az bişey sık geç biraz süre geçsin elleme zarar vermez
Ben wd40 ile çözdüm hocam.
ürünü kullanıp iade mi edicen dostumvede wd 40 nereden alacaım iade ederimde almazlar herhalde