Neler Yeni

Ajazz aj159 mi Furylevel z1 mi

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
Satıldı zaten yarın satın alacak param guvendeyle çocuk 1100tlsi var ss atti 1212 oluyor kargo vb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle düşünerek aldım PC kasar dediler sonra kaliteli değil tuş gıcırtı yapar dediler
PC 4K 8K gibi hızlarda kasar. 2K Hz'de kullanabilirsin.

ThorDakim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Emin Cevizler
PC 4K 8K gibi hızlarda kasar. 2K Hz'de kullanabilirsin.
Tamam teşekkürler bilgi için parça kalitesi felan kotu dediler 2250tl olan mouseyi 853 e aldim benimde aklıma girdiler gıcırtı yapiyo felan diye

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Ajazz 159 apex mi aldınız pro mu? Stok yok temuda artık satılmıyor ajazzlar. Tavsiyem sipariş kargolanmadan yada teslim edilmeden elinizdeki mouseyi satmayın temudan aldıysanız.

ThorDakim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Emin Cevizler
Ajazz 159 apex mi aldınız pro mu? Stok yok temuda artık satılmıyor ajazzlar. Tavsiyem sipariş kargolanmadan yada teslim edilmeden elinizdeki mouseyi satmayın temudan aldıysanız.
Apex aldım 853 TL'ye denk geldi sorunlu diyorlar almadan iademi etsem diyorum furylevel z1 kullaniyorum

Kargoya verildi gozukuyor

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Eren n
Apex aldım 853 TL'ye denk geldi sorunlu diyorlar almadan iademi etsem diyorum furylevel z1 kullaniyorum

sahibindende 1300 1400 e apex satanların hepsinden sabah satın alındı apexler kullanmayacaksan bile sat iptal etme sakın

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan

Valla ben bir tane apex mavi aldım. Dolap uygulamasında bugün 1300 TL'ye sattım. Çok kaliteli olduğunu söyleyemem maalesef. Razer Cobra Pro olduğu için bende onun yanında kalitesiz dandik kalıyor diye kullanmam diye sattım. Siparişi iptal etme gelince denersin olmadı satarsın sende.

ThorDakim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Emin Cevizler
sahibindende 1300 1400 e apex satanların hepsinden sabah satın alındı apexler kullanmayacaksan bile sat iptal etme sakı
Ajazz kargoya verildi gozukuyor şuan setup beyaz birde mousede gıcırtı kopma var diyorlar ben 8k hz diye almıştım mouseyi işlemcim 8k değil 2k destekliyor iade etmeyi düşünüyorum gelmeden ajazz 853e denk geldi furylevel 1100alicisi var şuan fury levelle devammi etsen

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
AJ159 Pro veya Apex o zaman kanka o. 2K veya 4K Hz'de kullanırsın 4k Hz 3600'ü zorlayabilir zorlarsa 2K Hz kullanırsın. AJ159Pro, Apex Furylevel Z1'den kat kat daha iyi.
r5 5600 var 4k hz darmo kullanıyorum sıkıntısız 8kda bozar mı bizi apex

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Ajazz kargoya verildi gozukuyor şuan setup beyaz birde mousede gıcırtı kopma var diyorlar ben 8k hz diye almıştım mouseyi işlemcim 8k değil 2k destekliyor iade etmeyi düşünüyorum gelmeden ajazz 853e denk geldi furylevel 1100alicisi var şuan fury levelle devammi etsen
Gıcırtı sorunu mavide var mesela wd40 ile yağlayınca ve belli kullanımdan sonra düzeliyor. 8k olayı destekliyor ama tamamen sisteminle alakalı valorantta kasma yapabiliyor bazen. 2k veya 1k'da kullansan bile furylevel seviyesinde oluyor yani senin mousenden hz ve sensör olarak üst seviyede. Sadece benim tek beğenmedim yanı skatezleri çok kaygan değil plastik kalitesi vs dandik hissettiriyor ve mouse hafif bayağı çok plastiğimsi çin usulu ucuz yollu hissettiriyor ayrıca ben mavi rengini sevemedim masama uymuyordu orası ayrı konu. Mesela elimdeki razer cobra pro taş gibi mouse 1k hız destekliyor belki ama sarjı günlerce dayanıyor ağırlığı hissiyatı güzel ağır duruyor plastik kalitesi vs. ben burdayım dedirtiyor.
Bence iptal etmelik bir durum yok mouseyi al elindeki satma gelene kadar gelince test eder elindeki öyle satarsın beğenmezsen aldığın apexi 1200-1300'den satarsın. Ben olsam öyle yapardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Şan Özşaho
r5 5600 var 4k hz darmo kullanıyorum sıkıntısız 8kda bozar mı bizi apex

Bilmiyorum valla apexi iade etmeyi düşünüyorum 😭
Bağlantı kopuyor, gıcırtısı yapıyor diyen bir sürü insan var forumlarda kendinde görebilirsin, ben ajazz'ı yeni yeni kullanmaya başladım daha sorun yaşamadım ama yaşayan var bunu bilesin. Kullanacaksın da aklında bulunsun, siyah,turuncu falansa aldığınız fiyattan gelince ben alabilirim kardeşim için bir mouse lazımdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,166
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom