K khazen 80+ Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 72 Reaksiyon skoru 13 Çarşamba, 15:55 #1 Gunluk kullanimda boyle bir sorun yasamiyorum ama BF6 oynarken surekli shift spamlamam gerekiyor. Bazen 5-10 saniye bile gelmedigi oluyor bastigimda shift tusu gorevini yerine getirmiyor. Bunu nasil cozerim?
Gunluk kullanimda boyle bir sorun yasamiyorum ama BF6 oynarken surekli shift spamlamam gerekiyor. Bazen 5-10 saniye bile gelmedigi oluyor bastigimda shift tusu gorevini yerine getirmiyor. Bunu nasil cozerim?
Monarch Leviathan 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 2,202 Reaksiyon skoru 882 Çarşamba, 16:01 #2 Değiştir switchi zaten markasız switchler
K khazen 80+ Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 72 Reaksiyon skoru 13 Çarşamba, 16:38 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Monarch Leviathan yazmış: Değiştir switchi zaten markasız switchler Devamı için tıklayın... switchi baska bir tusla degistirmeyi denedim ancak duzelmedi acaba stabilazatorle alaka mi?
Monarch Leviathan yazmış: Değiştir switchi zaten markasız switchler Devamı için tıklayın... switchi baska bir tusla degistirmeyi denedim ancak duzelmedi acaba stabilazatorle alaka mi?