AJAZZ sitesinde genel ürünlerin fiyatı 27-30 Euro üstünde satılıyor. Bu yüzden gümrükte takılır. Temu'dan limitler doğrultusunda alabilirsiniz.Bu durumlardan gelmeme ihtimali varmı?
23.39 dolar. takılma olasılığı varmı?AJAZZ sitesinde genel ürünlerin fiyatı 27-30 Euro üstünde satılıyor. Bu yüzden gümrükte takılır. Temu'dan limitler doğrultusunda alabilirsiniz.
Problemsiz geçer. Ama mutlaka vergiyi sepette ödeyin. Eğer ödemezseniz gümrük memurları vergiyi yazıyor ve çok yüksek yazıyorlar.23.39 dolar. takılma olasılığı varmı?
Sadece paypalla ödeme seçeneği var temudan bakarım artık.Problemsiz geçer. Ama mutlaka vergiyi sepette ödeyin. Eğer ödemezseniz gümrük memurları vergiyi yazıyor ve çok yüksek yazıyorlar.
Şöyle bir durum var gümrük memuru fiyatı uygun görmezse kafasına göre fiyat belirleme hakkına sahip, değiştirip istediği fiyatı yazabilir ve onun üstünden vergilendirebilir. Bi nevi risk. Bana kalırsa alırken vergi ödediğiniz aliexpress,temu tarzı yerlerden alın.23.39 dolar. takılma olasılığı varmı?
Aynen bencede Ajazz ın sitesinde zaten vergide ödettirmiyor.Şöyle bir durum var gümrük memuru fiyatı uygun görmezse kafasına göre fiyat belirleme hakkına sahip, değiştirip istediği fiyatı yazabilir ve onun üstünden vergilendirebilir. Bi nevi risk. Bana kalırsa alırken vergi ödediğiniz aliexpress,temu tarzı yerlerden alın.
Evet ve firmanın KARGO POLİTİKASI kısmına bakarsan adamlar örneğin vergi çıkarsa ve iadeye kalkarsan kargo ücreti kadar kesinti yapıyor veya ürünün fiyatının tamamını değil yarısını iade ediyor. Ve hızlı gümrük sistemli bir kargo şirketine vermiyorlar. Örneğin dhl,fedex,ups vb firmalarda hızlı gümrük seçeneği var ama onuda kargo fiyatın yansıttıkları için otomatik olarak en ucuz kargo 1200-1300 lira o firmalarda.Aynen bencede Ajazz ın sitesinde zaten vergide ödettirmiyor.
Ajazz AJ099 Mu attack shark r1 mi alınır sizce. AJ159PRO şarjlı olması pek hoşuma gitmiyorProblemsiz geçer. Ama mutlaka vergiyi sepette ödeyin. Eğer ödemezseniz gümrük memurları vergiyi yazıyor ve çok yüksek yazıyorlar.
Ajazz AJ099 Mu attack shark r1 mi alınır sizce. AJ159PRO şarjlı olması pek hoşuma gitmiyorEvet ve firmanın KARGO POLİTİKASI kısmına bakarsan adamlar örneğin vergi çıkarsa ve iadeye kalkarsan kargo ücreti kadar kesinti yapıyor veya ürünün fiyatının tamamını değil yarısını iade ediyor. Ve hızlı gümrük sistemli bir kargo şirketine vermiyorlar. Örneğin dhl,fedex,ups vb firmalarda hızlı gümrük seçeneği var ama onuda kargo fiyatın yansıttıkları için otomatik olarak en ucuz kargo 1200-1300 lira o firmalarda.
Pro varken ikisi de alınmaz.Ajazz AJ099 Mu attack shark r1 mi alınır sizce. AJ159PRO şarjlı olması pek hoşuma gitmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ajazz AJ099 Mu attack shark r1 mi alınır sizce. AJ159PRO şarjlı olması pek hoşuma gitmiyor
Kanka saçmalama gözünü seviyim sfsdfsdfsd, type-c kablo ile aj159 pro yu da kablolu kullanabilirsin zaten kesinlikle aj159 pro al .Ajazz AJ099 Mu attack shark r1 mi alınır sizce. AJ159PRO şarjlı olması pek hoşuma gitmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ajazz AJ099 Mu attack shark r1 mi alınır sizce. AJ159PRO şarjlı olması pek hoşuma gitmiyor
Yo zaten kablolu kullanmamda. Bunu şarj etsek ne kadar gidiyor mesela pil olsa 1 ay götürüyor her gün şarjamı takıcaz diye istemiyordum.Kanka saçmalama gözünü seviyim sfsdfsdfsd, type-c kablo ile aj159 pro yu da kablolu kullanabilirsin zaten kesinlikle aj159 pro al .
Kanka ben 1k da kullandım 2 hafta gitti. 8k alırsan tabii daha hızlı biter ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu iyidir.Yo zaten kablolu kullanmamda. Bunu şarj etsek ne kadar gidiyor mesela pil olsa 1 ay götürüyor her gün şarjamı takıcaz diye istemiyordum.