Gateron milky yellow, KKT Kang white, Akko creamy yellow öneririm.Ak820 pro klavye için başka bir switch takmak istediğim de, alacağım switchin neyine dikkat etmeliyim? Bu klavye 3 pin mi 5 pin mi hangisini destekliyor? yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı?
Bu klavyeye sorunsuz şekilde uyuyor mu? Pin mevzusundan başka önemli bir ayrıntı var mı?Gateron milky yellow, KKT Kang white, Akko creamy yellow öneririm.
Tamamdır bu şekilde öğrenirim, teşekkürler. Switch önerisi olan varsa yazabilir. Gerçi gift switchleri çok beğendim ^^ İndirim de felan denk gelirse yedek bir şeyler alırım diye diyorum1 tane switch sök bak 5 pinliyse ister 3pin ister 5pin takabilirsin
Akko creamy yellow öneririm o zaman.Tamamdır bu şekilde öğrenirim, teşekkürler. Switch önerisi olan varsa yazabilir. Gerçi gift switchleri çok beğendim ^^ İndirim de felan denk gelirse yedek bir şeyler alırım diye diyorum
Evet gift switch bende çok beğendim, sadece silme tuşunda bi su kaçmış gibi bişey oluyor bazen ama ben bişey yapmadımgift switchse yeni switch hiç alma bile bence sesi çok iyi , illa yedek olarak alıcam diyosan da ktt kang white v3 öneririm
O büyük tuşların sesi farklı space falan da öyledirEvet gift switch bende çok beğendim, sadece silme tuşunda bi su kaçmış gibi bişey oluyor bazen ama ben bişey yapmadım
Evet onu biliyoru da silme tuşu dediğim gibi su kaçmış gibi yapıyor bazen onun dışında ve vergisi dışında çok beğendim. İndirim felan başka switch denk getirirsem farklı bir hissiyat açısından alabilirim.O büyük tuşların sesi farklı space falan da öyledir