balbantoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Konusu açılmış fakat bu taktiği paylaşmak istedim. Ben kardeşimin hesabında yaptım toplamda 800TL kazandım.
Şimdi sizlere Akbank'ın yapmış olduğu fatura talimatı kampanyasını anlatıyorum.
Normal kampanyada almış olduğunuz davet kodu ile 1 adet fatura talimatı vererek 200TL kazanıyorsunuz.
Fakat burada sizlere farklı hesaplardan 1'er fatura talimatı vererek (toplam 2 talimat) nasıl 800TL kazanırsınız onu anlatacağım.
800 TL kazanmak için elinizde daha önce hiç fatura talimatı verilmemiş 2 Akbank hesabı olması gerekiyor.
Öncelikle:
-- 1. hesap için --
1- Akbank'a girip "kampanyalar" sekmesine giriyoruz.
2- davet et kampanyasını seçip "davet edeceğim" menüsüne giriyoruz.
3- fatura ödeme talimatına davet et kazan kısmından davet kodu alıyoruz.
4- daha sonra 2. hesaba geçiyoruz.
5- davet et kampanyasını seçip "davet edildim" menüsüne giriyoruz.
6- edindiğiniz davet kodunu alıp, 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı veriyoruz.
Böylece hem siz hem de davet kodu aldığımız hesap 200'er TL chip para kazanıyor.
7. aynı işlemleri kendi hesabınızdan kod alarak diğer hesap üzerinden de fatura talimatı veriyorsunuz. Böylece Total'de 800TL kazanıyorsunuz.
Anlatması biraz uzun sürdü ama işlem 5dk sürüyor.
Kampanya linki:https://www.akbank.com/icerik/kredi-karti-ve-otomatik-fatura-odeme-davet-et-kazan-kampanyasi
Herhangi takıldığınız bir şey olursa sormaktan çekinmeyin.
Davet kodu olmayanlar birbirinden kod isteyebilir.
Ya da direk bana mesaj atabilirsiniz
Şimdi sizlere Akbank'ın yapmış olduğu fatura talimatı kampanyasını anlatıyorum.
Normal kampanyada almış olduğunuz davet kodu ile 1 adet fatura talimatı vererek 200TL kazanıyorsunuz.
Fakat burada sizlere farklı hesaplardan 1'er fatura talimatı vererek (toplam 2 talimat) nasıl 800TL kazanırsınız onu anlatacağım.
800 TL kazanmak için elinizde daha önce hiç fatura talimatı verilmemiş 2 Akbank hesabı olması gerekiyor.
Öncelikle:
-- 1. hesap için --
1- Akbank'a girip "kampanyalar" sekmesine giriyoruz.
2- davet et kampanyasını seçip "davet edeceğim" menüsüne giriyoruz.
3- fatura ödeme talimatına davet et kazan kısmından davet kodu alıyoruz.
4- daha sonra 2. hesaba geçiyoruz.
5- davet et kampanyasını seçip "davet edildim" menüsüne giriyoruz.
6- edindiğiniz davet kodunu alıp, 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı veriyoruz.
Böylece hem siz hem de davet kodu aldığımız hesap 200'er TL chip para kazanıyor.
7. aynı işlemleri kendi hesabınızdan kod alarak diğer hesap üzerinden de fatura talimatı veriyorsunuz. Böylece Total'de 800TL kazanıyorsunuz.
Anlatması biraz uzun sürdü ama işlem 5dk sürüyor.
Kampanya linki:https://www.akbank.com/icerik/kredi-karti-ve-otomatik-fatura-odeme-davet-et-kazan-kampanyasi
Herhangi takıldığınız bir şey olursa sormaktan çekinmeyin.
Davet kodu olmayanlar birbirinden kod isteyebilir.
Ya da direk bana mesaj atabilirsiniz
Ekler
Son düzenleme: