🔥İndirim Akbank 2 fatura talimatı ver 800TL kazan!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
26
Konusu açılmış fakat bu taktiği paylaşmak istedim. Ben kardeşimin hesabında yaptım toplamda 800TL kazandım.

Şimdi sizlere Akbank'ın yapmış olduğu fatura talimatı kampanyasını anlatıyorum.

Normal kampanyada almış olduğunuz davet kodu ile 1 adet fatura talimatı vererek 200TL kazanıyorsunuz.

Fakat burada sizlere farklı hesaplardan 1'er fatura talimatı vererek (toplam 2 talimat) nasıl 800TL kazanırsınız onu anlatacağım.

800 TL kazanmak için elinizde daha önce hiç fatura talimatı verilmemiş 2 Akbank hesabı olması gerekiyor.

Öncelikle:
-- 1. hesap için --

1- Akbank'a girip "kampanyalar" sekmesine giriyoruz.
2- davet et kampanyasını seçip "davet edeceğim" menüsüne giriyoruz.
3- fatura ödeme talimatına davet et kazan kısmından davet kodu alıyoruz.
4- daha sonra 2. hesaba geçiyoruz.
5- davet et kampanyasını seçip "davet edildim" menüsüne giriyoruz.
6- edindiğiniz davet kodunu alıp, 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı veriyoruz.

Böylece hem siz hem de davet kodu aldığımız hesap 200'er TL chip para kazanıyor.
7. aynı işlemleri kendi hesabınızdan kod alarak diğer hesap üzerinden de fatura talimatı veriyorsunuz. Böylece Total'de 800TL kazanıyorsunuz.

Anlatması biraz uzun sürdü ama işlem 5dk sürüyor.
Kampanya linki:https://www.akbank.com/icerik/kredi-karti-ve-otomatik-fatura-odeme-davet-et-kazan-kampanyasi

Herhangi takıldığınız bir şey olursa sormaktan çekinmeyin.

Davet kodu olmayanlar birbirinden kod isteyebilir.
Ya da direk bana mesaj atabilirsiniz

Ekler

• 22494.webp
    22494.webp
    79.9 KB · Hit: 131
  • 22495.webp
    22495.webp
    46.2 KB · Hit: 130
  • 22497.webp
    22497.webp
    35.2 KB · Hit: 128
Son düzenleme:
chip para mı hocam bu bi de benım hesapta verılmıs ben kac tl kazanabılıyorum maksımum

Arkadaşlar daha iyi bir kampanya var kuveyt türk gelenlere özel ilk 500tl özel harcamalara 500tl iade ve ilk yurt dışı harç pulu alımda iade.
Bunun şartları 18-25 yaş arası olmak gerekiyor ve üniversite öğrencisi olmak gerekiyor. Üyelik kodum: EG815287

Garanti Bankası bana şuan fatura başına 1000 Tl bonus veriyor 5 kez ödeme şartına.Maksimum 4000 tl bonus kazanabilirim şeklinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti Bankası bana şuan fatura başına 1000 Tl bonus veriyor 5 kez ödeme şartına.Maksimum 4000 tl bonus kazanabilirim şeklinde
Geçen ayda verdi bana o kampanyayı geçen gün yatırdılar puanımı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen ayda verdi bana o kampanyayı geçen gün yatırdılar puanımı
kredi kartı olana mı veriyor hocam garanti

kredi kartı olana mı veriyor hocam garanti
Sanırım Bonus genç sekmesinde gördüm herkese vermiyor sanırım.Kredi kartınız olması lazım demiyordu.Kişiye özel kampanya galiba.2 defa daha kampanya atmıştı 750 TL harca 1500 TL bonus ama ona kredi kartı istiyor birde bu ayda teklif attı 750 TL harca 3000 TL bonus şeklinde.Geçen gün SS almıştım böyle 8090 falandı ama powerbank siparişi geçmiştim hepsiburadadan.

1762703408915.webp

Konusu açılmış fakat bu taktiği paylaşmak istedim. Ben kardeşimin hesabında yaptım toplamda 800TL kazandım.

Şimdi sizlere Akbank'ın yapmış olduğu fatura talimatı kampanyasını anlatıyorum.

Normal kampanyada almış olduğunuz davet kodu ile 1 adet fatura talimatı vererek 200TL kazanıyorsunuz.

Fakat burada sizlere farklı hesaplardan 1'er fatura talimatı vererek (toplam 2 talimat) nasıl 800TL kazanırsınız onu anlatacağım.

800 TL kazanmak için elinizde daha önce hiç fatura talimatı verilmemiş 2 Akbank hesabı olması gerekiyor.

Öncelikle:
-- 1. hesap için --

1- Akbank'a girip "kampanyalar" sekmesine giriyoruz.
2- davet et kampanyasını seçip "davet edeceğim" menüsüne giriyoruz.
3- fatura ödeme talimatına davet et kazan kısmından davet kodu alıyoruz.
4- daha sonra 2. hesaba geçiyoruz.
5- davet et kampanyasını seçip "davet edildim" menüsüne giriyoruz.
6- edindiğiniz davet kodunu alıp, 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı veriyoruz.

Böylece hem siz hem de davet kodu aldığımız hesap 200'er TL chip para kazanıyor.
7. aynı işlemleri kendi hesabınızdan kod alarak diğer hesap üzerinden de fatura talimatı veriyorsunuz. Böylece Total'de 800TL kazanıyorsunuz.

Anlatması biraz uzun sürdü ama işlem 5dk sürüyor.
Kampanya linki:https://www.akbank.com/icerik/kredi-karti-ve-otomatik-fatura-odeme-davet-et-kazan-kampanyasi

Herhangi takıldığınız bir şey olursa sormaktan çekinmeyin.

Davet kodu olmayanlar birbirinden kod isteyebilir.
Ya da direk bana mesaj atabilirsiniz
Böyle çok kampanya geliyor bana da ama düzenli ödenen fatura yok işte 😀

Düzenli ödenmeyince talimat işe yaramıyor bu kampanyalarda genelde.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri