Neler Yeni

Akıllı bileklik önerisi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arkadaşlar selam. Malum babalar günü geliyor, geçenlerde babam internette dolaşırken akıllı bileklik görmüştü ve bana "Baksana X markası bileklik çıkarmış." demişti markayı hatırlayamadım şuan :D . Babama babalar günü için akıllı bileklik almayı düşünüyorum. Şuan telefon olarak Xiaomi Mi Note 8 kullanıyor. Benim düşündüğüm bileklikde Xiaomi Mi Band 4. Şuan hepsiburada'da tam 199 TL. Aynı fiyatlara daha iyisi var mıdır önerebileceğiniz? Şuan segmentinde en iyisi diye biliyorum Xiaomi Mi Band 4'ü. Kısa bir süreliğine tavsiyelerinizi bekliyorum duruma göre birazdan sipariş vereceğim.

Not: Bu arada forumda baba olan varsa şimdiden babalar günü kutlu olsun.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Mi band 4 güzel bir tercih olur hocam. Zaten fazlaca bir alternatifi yok. Xiaomi kral konumunda şuan. Fiyatı da oldukça iyi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar selam. Malum babalar günü geliyor, geçenlerde babam internette dolaşırken akıllı bileklik görmüştü ve bana "Baksana X markası bileklik çıkarmış." demişti markayı hatırlayamadım şuan :D . Babama babalar günü için akıllı bileklik almayı düşünüyorum. Şuan telefon olarak Xiaomi Mi Note 8 kullanıyor. Benim düşündüğüm bileklikde Xiaomi Mi Band 4. Şuan hepsiburada'da tam 199 TL. Aynı fiyatlara daha iyisi var mıdır önerebileceğiniz? Şuan segmentinde en iyisi diye biliyorum Xiaomi Mi Band 4'ü. Kısa bir süreliğine tavsiyelerinizi bekliyorum duruma göre birazdan sipariş vereceğim.

169 a mi band 4 almıştım öneririm
Fakat çizildi biraz ona rağmen sağlam şuan 199tl hepsiburadada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondan kontrol özelliği olsun hava durumu filan renkli ekranı çok şık kullanım deneyimi olarak söylüyorum (mi band 4 için )

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
169 a mi band 4 almıştım öneririm
Fakat çizildi biraz ona rağmen sağlam şuan 199tl hepsiburadada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondan kontrol özelliği olsun hava durumu filan renkli ekranı çok şık kullanım deneyimi olarak söylüyorum (mi band 4 için )
Tamamdır hocam çok sağol. Ne gibi şeyler yapılabiliyor bileklik ile biraz özetler misin?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Tamamdır hocam çok sağol. Ne gibi şeyler yapılabiliyor bileklik ile biraz özetler misin?
Hava durumu
Kalp ritmi
Adımsayar
Kronometre
Uyku takibi
Parlaklık ayarlama
Sudayaniklili diyorlar (test etmedim )
Ekranı sağlam diyorlar
Varda var
YouTube kanallardanda bakabilisin orada tam olarak bilekliği görürsün

Saat görünüşü guzel mi fitten istediğin resmi ekrana aktarma
Mi fit uygulaması çok güzel

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır çok sağolun verdim siparişi :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Güvenilirdir Samsun'da yasiyorum PTT kargo ile 6 7 günde geldi (Gene kapida kontrol et temizmi fiziği filan varmı diye (bana ambalajlı gelmişti )sanda öyle gelir muhtemelen

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Güvenilirdir Samsun'da yasiyorum PTT kargo ile 6 7 günde geldi (Gene kapida kontrol et temizmi fiziği filan varmı diye (bana ambalajlı gelmişti )sanda öyle gelir muhtemelen
Hepsijet ile aldım kanka yarın gelsin diye :D bir sorun olacağını sanmıyorum ya satıcı direk hepsiburada bir sorun olursa da çözerler illaki.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Hepsijet ile aldım kanka yarın gelsin diye :D bir sorun olacağını sanmıyorum ya satıcı direk hepsiburada bir sorun olursa da çözerler illaki.
Bende yoktu yanlış hatırlamıyorsam o güzel olmuş olmasi

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
mi band 4 kendim kullanıyorum güzel bence

• Beğen