Bütçen nedir hocamadımı ve kalp atışını doğru ölçsün, timer hepsinde var glb , dandik durmasın ve ucuz olsun. bu özellikelere sahip önerilireinizi bekliyorum (uyku takibi fiyatı çok arttırıyor glb o yzdn eklemedim)
özel bir bütçem yok hani oluru nedir bilmiyorum. saydığım özelliklere sahip piyasa da ucuz sayılbilecek modellerBütçen nedir hocam
Xiaominin mi 6 modeli iyidir hocamadımı ve kalp atışını doğru ölçsün, timer hepsinde var glb , dandik durmasın ve ucuz olsun. bu özellikelere sahip önerilireinizi bekliyorum (uyku takibi fiyatı çok arttırıyor glb o yzdn eklemedim)
bende onu dedimXiaominin mi 6 modeli iyidir hocam
500 tl mesala kafaam daki fiyat için çok bir rakam. bktım 150 250 civarına da var, sadece bilmiyorum saydığım özelliklere sahip mi o fiyat bandındaki bileklik veya saatler. ve çok fazla model olduğu için buraya danışmak istedimmi band 6
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben mi band 6 kullanıyorum gayet memnunum
Hocam yani 200tl civarındaki modellerin uzun süre dayanağını düşünmüyorum ve istediğin şeyleri verse bile düzgün bir şekilde verceğini bile düşünmüyorum eğer imkanın varsa biraz daha bütçeni artırırsan senin için daha iyi olur500 TL mesala kafaam daki fiyat için çok bir rakam. bktım 150 250 civarına da var sadece bilmiyorum saydığım özelliklere sahip mi ve çok fazla model olduğu için buraya danışmak istedim
https://www.amazon.com.tr/Amazfit-A...dh-forum-on-ug-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1 Bu ürünü kaçırma. TR fiyatı 1200 civarlarında.adımı ve kalp atışını doğru ölçsün, timer hepsinde var glb , dandik durmasın ve ucuz olsun. bu özellikelere sahip önerilireinizi bekliyorum (uyku takibi fiyatı çok arttırıyor glb o yzdn eklemedim)