Neler Yeni

Akıllı Tahta İçin Yardım

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Arkadaşlar bizim okulda yanlış değilsem faz 3 Linux Pardus kurulu olan akıllı tahta ver.Ben buna bir sunum için windows kurucam ve bunu flash üzerinden çalıştırıcam o yüzden hafif olsun diye aklımda windows 10 var bu mümkünmüdür ve sizce hangi sürümü kullanmalıyım bu arada elde 32gb flash bellek var eğer sorun olmucaksa 64gb lik kullanmak istemiyorum içinde dosyalar varda.Yardımlarınız için Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde Windowsu flash üzerinden çalıştırırken nelere ihtiyacım olacak bildiğim kadarıyla sadece bios şifresi var ve onu bilen yazabilirmi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
...
Windows kurmak 3 dakika sürmez ki, uzun sürer. Hocanız size bu kadar zaman tanımayabilir. Hatta size kızabilirler, tutanak tutarız falan falan gibisinden. Bence, hiç o yollara girmeyin direkt sunumunuzu yapın geçin.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilişim hocanız yok mu neden bu ameleliği yapıyorsun
hocam okulda bilgisayardan anlayan yok anadolu lisesi

Windows kurmak 3 dakika sürmez ki, uzun sürer. Hocanız size bu kadar zaman tanımayabilir. Hatta size kızabilirler, tutanak tutarız falan falan gibisinden. Bence, hiç o yollara girmeyin direkt sunumunuzu yapın geçin.
hayır hocam flasha kurup oradan boot edeceğim gerekli izinleri aldıktan sonra bu işlemi yapacağım zaten bu sadece ön hazırlık için

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kadir
hocam okulda bilgisayardan anlayan yok anadolu lisesi

hayır hocam flasha kurup oradan boot edeceğim gerekli izinleri aldıktan sonra bu işlemi yapacağım zaten bu sadece ön hazırlık için
Ne alaka bilişim hocası zorunlu oluyor okullarda nasıl yok.İllaki kuracaksan windows 8 kur

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Ne sunumu tam olarak? pptx mi falan mı? LibreOffice Linux ile de uyumlu. Orada da pptx falan açabilirsin. Gerek yok öyle aksiyonlara.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Bay fahare
Ne alaka bilişim hocası zorunlu oluyor okullarda nasıl yok.İllaki kuracaksan windows 8 kur
Bizdede vardı bişey yapmıyordu tahta ısınıp kapanıyordu sade temizlenip termal macun yenilenecek dedim garantisi bitti onların dedi siz yapsanız dedim okuldan sonra 15 dk surmez dedim ben yapamam dedi öyle kullanın dedi gittik kendimiz bilgisayar akşamını sokup temizleyip taktık Allah'tan atılmış yeni öğrenciler görmedi böyle birini

Top Bottom