Neler Yeni

Akım koruyuculu Priz önerisi.

louis bloom

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba. Dün forumdan bi arkadaş akım koruyuculu Priz almamı önermişti. Ancak hangisini alırsam gerçekten kullanışlı olur bilmiyorum. Yorumları en iyi bunu bulabildim. Bu ürün iyi midir alınır mı ?

Ürün Linki

birde bu ürünü buldum :

ürün linki

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Tripleee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Berk
Ben prize sarj aletini taktığımda o elektrik patlamasını görmeden emin olamıyorum 😁

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside olur birinde 5 diğerinde 4 giriş yeri var markası kaliteli.
4 lu yeter bana aslinda ama 5 linin ozelligi daha iyiymis galiba birde yorumlari daha iyi aliyorum o zaman ilk attigim linki

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Arkadaşlar merhaba. Dün forumdan bi arkadaş akım koruyuculu Priz almamı önermişti. Ancak hangisini alırsam gerçekten kullanışlı olur bilmiyorum. Yorumları en iyi bunu bulabildim. Bu ürün iyi midir alınır mı ?

Ürün Linki

birde bu ürünü buldum :

ürün linki
Brennenstuhl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabilirsin iyi markadır uzun süre kullandığım priz zaten şanda 1numara prizlerden

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege

Ürün Linki

birde bu ürünü buldum :

ürün linki
5 senedir prizim sıkıntılı elimi deyince açma kapama tuşuna elime elektrik çarpıyor hoşuma gitmeye başladığı için değiştirmedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

louis bloom

80+ Silver
nasıl memnun musun
beyaz renkli attigim linktekini aldim 5 li olan. marka kaliteli diyordu herkes malzeme kalitesi harbi cok guzel ve taktigin prizde topraklama var mi yok mu onu bile gösteriyor yuksek akimda kirmizi isik vb yaniyor su anlik her sey guzel hocam kaliteli duruyor ürün

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
beyaz renkli attigim linktekini aldim 5 li olan. marka kaliteli diyordu herkes malzeme kalitesi harbi cok guzel ve taktigin prizde topraklama var mi yok mu onu bile gösteriyor yuksek akimda kirmizi isik vb yaniyor su anlik her sey guzel hocam kaliteli duruyor ürün
tamam teşekkür ederim

Top Bottom