Hayırlı olsun bana padleri ve kafa bandı biraz ince geldi uzun kullanımda süngeri inceliği rahatsız etmediği sürece çok hoş duruyor.Ööff diyorum. Bu paraya böyle bi' kulaklık? İlk izlenimlerim şahane ötesi. Gerçekten iyi bir kalitesi var. Mikrofon çok iyi. Ses gayet iyi özellikle FX Sound ile EQ yapınca sınırların dışına çıkıyorsunuz. Tek eleştirim sanki çekim mesafesi çok iyi değil gibi ama benim için hiç dert değil çünkü 21m2 konteynerde yaşıyorumVXE V1'deki gibi mikrofonda falan saçmalamalar olmazsa ki umarım olmaz. Senelerce kullanırım ben bu arkadaşı. Tabi süngerleri bana ne kadar dayanırsa. Adamlar 3.5mm AUX kablosu bile koymuşlar kutuya...
Bazı harflerin patlamaması için de mikrofonun ucuna başka bir kulaklıktan pop filter'da taktım çok daha iyi oldu.
Alıntıyı görüntüle
@FR13NDSLX e teşekkürler.
Üründen fotoğraflar (malumunuz internette kulaklıkla alakalı hiçbir bilgi ve fotoğraf falan mevcut değil.)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.Ööff diyorum. Bu paraya böyle bi' kulaklık? İlk izlenimlerim şahane ötesi. Gerçekten iyi bir kalitesi var. Mikrofon çok iyi. Ses gayet iyi özellikle FX Sound ile EQ yapınca sınırların dışına çıkıyorsunuz. Tek eleştirim sanki çekim mesafesi çok iyi değil gibi ama benim için hiç dert değil çünkü 21m2 konteynerde yaşıyorumVXE V1'deki gibi mikrofonda falan saçmalamalar olmazsa ki umarım olmaz. Senelerce kullanırım ben bu arkadaşı. Tabi süngerleri bana ne kadar dayanırsa. Adamlar 3.5mm AUX kablosu bile koymuşlar kutuya...
Bazı harflerin patlamaması için de mikrofonun ucuna başka bir kulaklıktan pop filter'da taktım çok daha iyi oldu.
Alıntıyı görüntüle
@FR13NDSLX e teşekkürler.
Üründen fotoğraflar (malumunuz internette kulaklıkla alakalı hiçbir bilgi ve fotoğraf falan mevcut değil.)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şarja taktığım an kapanıyor. Şarjda kullanım yok yani.Ayrıca merak ettiğim kısım. Sarj da aktif çalışıyor mu?
Eyvallah hocam. Tasarım çok iyi evet seviyorum böyle edition ürünleri. Valorant oynuyorum fena ses kastırıyor namussuzHayırlı olsun.
Ben tasarımı çok beğendim.
Cloud 3 Wireless olmasa direk alırdım. Ses kasma performansı nasıl acaba.
VXE V1'den alışkınım bu duruma onun için hiç problem yaratmıyor. Alışkanlık olarak 3-4 günde bir yatmadan önce şarja bırakıyorum tüm ekipmanları haliyle de gün içi kullanımda bittiği senaryo vs. olmuyor.Orası üzdü biraz. Sarjda çalışma seçeneği olsa hemen alırdım.
hocam bu sitede kablolu olarak da kullanılabildiği yazmış ayrı bir şey mi yapmak gerekiyor acaba biraz kurcalamak lazım galibaEyvallah hocam. Tasarım çok iyi evet seviyorum böyle edition ürünleri. Valorant oynuyorum fena ses kastırıyor namussuzAma dediğim gibi FX Sound ile EQ yapılmış şekilde kullanıyorum. Yılların alışkanlığı işte...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VXE V1'den alışkınım bu duruma onun için hiç problem yaratmıyor. Alışkanlık olarak 3-4 günde bir yatmadan önce şarja bırakıyorum tüm ekipmanları haliyle de gün içi kullanımda bittiği senaryo vs. olmuyor.
Anladığım kadarıyla yazılım desteği yok ya da ben bulamadım bilemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Tam nerede yazıyor? Kablolu dediği 3.5mm olmasın.hocam bu sitede kablolu olarak da kullanılabildiği yazmış ayrı bir şey mi yapmak gerekiyor acaba biraz kurcalamak lazım galiba
![]()
AKKO MA02W Wasteland Survival Headset Review: A Post-Apocalyptic Gaming Companion
By: Kelsey Morero When it comes to immersive gaming experiences, the right headset can make all the difference. The AKKO MA02W Wasteland Survival Headset is designed for gamers and survival enthusi…sincitypress.com
kablolu ve kablosuz seçenekleri yazıyorTam nerede yazıyor? Kablolu dediği 3.5mm olmasın.
Kablolu 3.5mm jax ile oluyor.kablolu ve kablosuz seçenekleri yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğim AUX kablosuyla bağlarsan gücü ordan alıyor sanırım.hocam bu sitede kablolu olarak da kullanılabildiği yazmış ayrı bir şey mi yapmak gerekiyor acaba biraz kurcalamak lazım galiba
![]()
AKKO MA02W Wasteland Survival Headset Review: A Post-Apocalyptic Gaming Companion
By: Kelsey Morero When it comes to immersive gaming experiences, the right headset can make all the difference. The AKKO MA02W Wasteland Survival Headset is designed for gamers and survival enthusi…sincitypress.com