Neler Yeni

Yardım AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect klavye alınır mı?

elemin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ömer faruk
Max versiyonunu almıştım almanyadan çok memnumum ama inanılmaz hafif o açıdan bi tık dandik hissettiriyo. Bütçen varsa ultrasını al alimininyum kasası daha güzel olur. Onun haricinde hiçbir sorun yaşamadım 1 aydır tavsiye ederim

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Max versiyonunu almıştım almanyadan çok memnumum ama inanılmaz hafif o açıdan bi tık dandik hissettiriyo. Bütçen varsa ultrasını al alimininyum kasası daha güzel olur. Onun haricinde hiçbir sorun yaşamadım 1 aydır tavsiye ederim
teşekkürler deneyimini paylaştığın için :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ömer faruk
teşekkürler deneyimini paylaştığın için :)
ek olarak şunu da söylemek isterim eğer max modeli alırsan güney aydınlatmalı olacağı için çok daha güzel keycap setleri bulabilirsin side print olarak , aralarında çok fark yoksa max olanı al

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ek olarak şunu da söylemek isterim eğer max modeli alırsan güney aydınlatmalı olacağı için çok daha güzel keycap setleri bulabilirsin side print olarak , aralarında çok fark yoksa max olanı al
100 tl var o zaman ona bakayım öncellikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ömer faruk
ali expressten bulabilirsiniz çok fazla seçenek var zevk bütçeye göre bi şey seçersiniz

Top Bottom