Neler Yeni

Yardım Aklıma çok delice bir fikir geldi sizce ne yapayım mı ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,026
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Steam'de oyun süresini 2 saati geçirmezsek iade edebiliyoruz. Şimdi Journey adlı bir oyun var bilenler bilir. PS3'ün en iyi oyunlarındandı. 1,5 Saatte bitiyor. Alsam bitirsem sonra iade edebilir miyim hani 2 saati geçmedi ya ?

Evet, 1.5 saat oynarsan iade edebilirsin. 2 saati ve 2 haftayı geçirme yeter.

1.5 saate bitirebilirsen edersin . Beğenmedim deyip iade isteyebilirsin :D

yap bence. :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani aslında sorum şu;
Steam benim oyunu bitirip bitirmediğimi anlar mı ? Yani demesinler sonra bu adam oyunu bitirmiş iadeyi kabul etmiyoruz falan.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki Steam'de oyun süresini 2 saati geçirmezsek iade edebiliyoruz. Şimdi Journey adlı bir oyun var bilenler bilir. PS3'ün en iyi oyunlarındandı. 1,5 Saatte bitiyor. Alsam bitirsem sonra iade edebilir miyim hani 2 saati geçmedi ya ?
Ben o oyunun amacını anlamadım. Bi anlatsana ne yapıyoruz oyunda?

Ben o oyunun amacını anlamadım. Bi anlatsana ne yapıyoruz oyunda?
Oyun deneyim oyunu. Çok fazla ödülü var. En iyi Excelusive'lerdendi. Dost Kayaoğlu'nun en sevdiğim 10 oyun listesinde var hatta. Keza bende aşırı seviyorum. Oyun yolculuk oyunu sadece yürüyorsun ama aşırı etkileyici. Jenerik akarken ağzım açık ekrana bakmıştım boş boş.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani aslında sorum şu;
Steam benim oyunu bitirip bitirmediğimi anlar mı ? Yani demesinler sonra bu adam oyunu bitirmiş iadeyi kabul etmiyoruz falan.
Hocam oyunu ister bitir ister bitirme , Oyunu beğenmedim deyip iade edebiliyorsun. Minimum süreyi geçirme yeter. :D

bence yap

Alıyorum arkadaşlar sağolun desteğiniz için :D Bu arada sizde kesinlikle oynayın. Bu oyunu asla unutamayacaksınız. Öyle böyle sağlam değil. Çok övdüm deneyin yani. Zaten çok kısa dediğim gibi.

Geri