hocam dermatolog var. ilk cümlemde espri ile karışık cevap atmıştım ben.sonraki konu arkadaşlar sinüzit azmış grip oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yav ne doktoru doktorluk bir şey yok herkeste olan bi durum ama çözümü var
hocam dermatolog var. ilk cümlemde espri ile karışık cevap atmıştım ben.sonraki konu arkadaşlar sinüzit azmış grip oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yav ne doktoru doktorluk bir şey yok herkeste olan bi durum ama çözümü var
Toprağa bas sende elektrik var knkBeyler soru açık akşam saçlar mış gibi sabah kalkınca einsteine benziyom napabilirim
Ben de merak ettim şimdi
Hocam cinsel organdan bahsediyor arkadashocam sadece saç kalık olunca ne oluyor ki doktora görünün demişsiniz mrk ettim de kusura bakmayın.
fazla masum kaldım galiba .dHocam cinsel organdan bahsediyor arkadas
lan ben de fark etmedimfazla masum kaldım galiba .d
Bunu yaptım askere giderken sonra uzadı sorun geri geldi. Bu çözüm de mantıklı hocam.saçı 3`e vur en kolay çözüm.
İnsanlar bunu niye şifreli anlatıyor hayret gerçekten, çok saf düşünmüşüm ben.Hocam cinsel organdan bahsediyor arkadas
dayı sen beni dinlesene bugün sırtüstü yat ama gece boyu şekil değiştiriyorsan ona yapacak bişi yokBunu yaptım askere giderken sonra uzadı sorun geri geldi. Bu çözüm de mantıklı hocam.
benim kafa yandı iyiceHocam cinsel organdan bahsediyor arkadas
çok dönüyorum ben yatarken.dayı sen beni dinlesene bugün sırtüstü yat ama gece boyu şekil değiştiriyorsan ona yapacak bişi yok