Bence iyi h.oResimde gösterdiğim 3 parçayı alacağım RAM olarak patriot ile resimdeki arasinda kaldım ama forumda patriot onermiyorlarmis bu fiyatlara daha iyisi varmıdır anakart işlemci RAM olarak
anakart b450m s2hResimde gösterdiğim 3 parçayı alacağım RAM olarak patriot ile resimdeki arasinda kaldım ama forumda patriot onermiyorlarmis bu fiyatlara daha iyisi varmıdır anakart işlemci RAM olarak
anakart b450m s2h
ram neoforza veya crucial balistix alın.
Tamam ama pahalıanakart neyse de ramlar ya neoforza ya da crucial balistix alın. en kaliteli 2 marka dediklerim
Alirsam 200 cebimde kalır ama daha kotu bir anakart almış olmaz mıyım?B450m s2h alırsanız 200₺ kadar para cebinizde kalır ve çok güzel bir anakart.İşlemcinin fiyatı ne kadar ?
neoforza ucuz. 310tl neoforza ram. 8gb 3200mhz cl16.Tamam ama pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alirsam 200 cebimde kalır ama daha kotu bir anakart almış olmaz mıyım?
hayır b450 m s2h gayet güzel ankarttır gerek mosfet soğutucusu m2 girişi vs.Tamam ama pahalı
1410tl işlemciB450m s2h alırsanız 200₺ kadar para cebinizde kalır ve çok güzel bir anakart.İşlemcinin fiyatı ne kadar ?
Hayır hatta fiyatına göre daha iyi bir anakart b450m s2h abdullah beyin videolarında sıkça bahseder gerek mosfet soğutması olsun gerek VRM olsun o fiyat bandında üstüne olmayan bir kart. 200TL cebinizde kalacak üstelik performanstan kesinlikle ödün vermeyeceksiniz.Ben olsaydım ekran kartına bağlı olarak 200 tl yi ya işlemciye yatırıp 3600 alırdım ya da alacğınız ekran kartının daha iyisini alırdım.Tamam ama pahalı