Neler Yeni

Aktif ses engelleyici programlar

BayOguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Oğuzan Konak
Selam sorunum şudur ki mikrofonum çok fazla ses alıyor ve bu çok sinirimi bozuyor örnek vermek gerekirse içeriden biri çok ufak bir sesle bile konuşsa bu arkadaşlarıma discordda gidiyor ve ben ne yapıcam bilmiyorum.Bundan mütevellit gürültücü engelleyici program önerilerine açığım.(Nvidia Broadcast indirmeyi denedim fakat RTX ekran kartım olmadığı için kabul etmedi.)

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
dc için dcnin kendi 2 gürültü engelleyicisi var biri krisp ile olan daha ağır bastırır ama senin sesini bile biraz kesebilir biri ise standart daha çok ses gider ama senin sesin de net gider ama bunlar adı üstünde gürültü engelleyiciler insan sesini almaya odaklanırlar yani konuşma sesi gider her türlü odanın kapısını kapat ya da ses yalıtımı yaptır bunlar olmazsa başka seçenek yok :D

BayOguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Oğuzan Konak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dc için dcnin kendi 2 gürültü engelleyicisi var biri krisp ile olan daha ağır bastırır ama senin sesini bile biraz kesebilir biri ise standart daha çok ses gider ama senin sesin de net gider ama bunlar adı üstünde gürültü engelleyiciler insan sesini almaya odaklanırlar yani konuşma sesi gider her türlü odanın kapısını kapat ya da ses yalıtımı yaptır bunlar olmazsa başka seçenek yok :D
yani mikrofon çok hassas içeridekilerin sesini geçtim klavye sesi bile sanki kafasının içinde yankılanıyormuş gibi tak tak tak gidiyor buna bir çözüm bulsam okeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,008
Üyeler
161,376
Son üye
eşşektuccari55
Top Bottom