🔥İndirim 🔥Akü Booster İndirimde Göz Atmanızı Tavsiye Ederim (6.327TL)🔥

berattrn1

80+
Reaksiyon skoru
35
https://amzn.eu/d/erb9wu0

6.327TL

NOCO Genius GB40 12V 1000Amp Ultrasafe Lityum Akü Takviye + Powerbank + Led Lamba

Bu gün sanayide denk geldim aracın aküsü bitmişti bir adam bu şekilde yardımcı oldu bende araştırdım aynı markaya sahip olan ürünü bi göz atmanızı tavsiye ederim

MarkaNOCO
Pil Hücresi BileşimiLityum iyon
Voltaj12 Volt
Ürün Boyutları11.7D x 20.8G x 10.7Y santimetre
Araç Servisi TürüBinek Araç
1762974477364.webp

Bunlar benimde ilgimi çekmişti buda biraz pahalıymış kullananlar var mı?

Lityum olmayanini gormedim henuz, 1000a giris seviyesi degil miydi😀
fiyat bana da pahalı geldi ama ortalama standart aküler 680 amper zaten. bu alet sadece ilk marş için kullanılıyor birde. taş çatlasın 100 amper çekse marş sırasında 10 kere kullanırsın o da yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 adet sıfır akü parası, bu kadar da pahalı olmasın bunlar.
bencede hocam işinizin bunla bir ilgisi yoksa gereksiz ayda yılda bir yolda kalıcam diye bu kadar masraf edilmez.

bencede hocam işinizin bunla bir ilgisi yoksa gereksiz ayda yılda bir yolda kalıcam diye bu kadar masraf edilmez.
Temudan uygun fiyatlı akü test cihazı aldım akü sağlığını ölçüyor, kötü akülerde de demedim güzel sonuçlar aldım. Ayda bir aklıma gelince bakıyorum akü sağlığına şarj düşükse şarj ediyorum.

Temudan uygun fiyatlı akü test cihazı aldım akü sağlığını ölçüyor, kötü akülerde de demedim güzel sonuçlar aldım. Ayda bir aklıma gelince bakıyorum akü sağlığına şarj düşükse şarj ediyorum.
cca ölçüyor mu hocam?

cok pahalı

Bende 2000 amperliği var yurt dışından almıştım çakmaklık powerbank booster olarak kullanıyorum şuana kadar çalıştırmadığı araç olmadı otobüs kamyon binek araç sürekli şarj etmenize de gerek yok Çok iyi gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,218
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri