Neler Yeni

Al-Sat başlamak istiyorum

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Bütçe
40000
Arkadaşlar merhaba şuan 16 yaşındayım yakında 17 olcam ve kenarda köşede çalışarak 40.000tl birikmiş param var. Yaşım gençken tecrübe edinmek için kendi paramla motor al sata girmek istiyorum ama hangi motor al sata hızlı gider bunu bilmiyorum bu konuda öneriniz bana verebileceğiniz tavsiye varmı?

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
Arkadaşlar merhaba şuan 16 yaşındayım yakında 17 olcam ve kenarda köşede çalışarak 40.000tl birikmiş param var. Yaşım gençken tecrübe edinmek için kendi paramla motor al sata girmek istiyorum ama hangi motor al sata hızlı gider bunu bilmiyorum bu konuda öneriniz bana verebileceğiniz tavsiye varmı?
Bence bğtçenin hepsini bi anda bi yere bağlama daha küçük şeylerle al sat yap sonra risk alırsın elinde kalmasın sonra motor bence bilgin varsa teknolojik ürünlerden mesela hazır sistem fln al sat yapabilirsin

GirayHan

80+ Platinum
16 17 yaşında bu iş yapılmaz motora uzaktan baktığında motoru kitap gibi okuman lazım. bunun için de tecrübe lazım. motosiklet alım satım aracı kar enstrumanı değildir. başka sektöre yönel.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16 17 yaşında bu iş yapılmaz motora uzaktan baktığında motoru kitap gibi okuman lazım. bunun için de tecrübe lazım. motosiklet alım satım aracı kar enstrumanı değildir. başka sektöre yönel.
Dostum zaten bi başlangıç olması için tecrübe edinmek için soruyorum

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Muhammed efe
Nacizane tavsiyem anladığın şeylerin al-sat'ını yap. Aksi takdirde birisi seni dolandırır ruhun bile duymaz. Eğer vaktin carsa Apple telefon alıp yılbaşından sonrayı beklersen bi miktar kar edebilirsin. Onun dışında bir becerin varsa satacağın ürüne onu katıp daha yüksek fiyatlara satabilirsin. Örneğin el işi yapabiliyorsan bir düzine Air Force alıp onlara özelleştirilmiş şeyler çizerek satabilirsin. Onun dışında motor vb şeyler kafa ağrıtır 40k ile de kar edebileceğin motor bulman zor. Daha az riskli şeyler kovala.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,881
İsim
Okan Aslantaș
Al sat yerine borsaya yatırabilirsiniz. En azindna insanlarla muhatap olmak zorunda kalmazsınız.

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
ufak ufak bilgisayar parçaları alıp toplayıp satabilirsin motordan anlaman çok zaman alabilir riski fazla olur sıkıntı olabilir senin için ama bilgisayar donanımında okadar riske girmemiş olursun

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Nacizane tavsiyem anladığın şeylerin al-sat'ını yap. Aksi takdirde birisi seni dolandırır ruhun bile duymaz. Eğer vaktin carsa Apple telefon alıp yılbaşından sonrayı beklersen bi miktar kar edebilirsin. Onun dışında bir becerin varsa satacağın ürüne onu katıp daha yüksek fiyatlara satabilirsin. Örneğin el işi yapabiliyorsan bir düzine Air Force alıp onlara özelleştirilmiş şeyler çizerek satabilirsin. Onun dışında motor vb şeyler kafa ağrıtır 40k ile de kar edebileceğin motor bulman zor. Daha az riskli şeyler kovala.
ufak ufak bilgisayar parçaları alıp toplayıp satabilirsin motordan anlaman çok zaman alabilir riski fazla olur sıkıntı olabilir senin için ama bilgisayar donanımında okadar riske girmemiş olursun
Bilgiler için teşekkürler sanayi çevrem var biraz ondan dolayı motor mantıklı gelmişti ama cidden 40k motor yatırımı için düşük bir miktar bilgisayardan anlıyorum ama bilgisayar al sata gitmez satılmaz diye düşünüyorum

buğra67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
buğra taşdemir
Bilgiler için teşekkürler sanayi çevrem var biraz ondan dolayı motor mantıklı gelmişti ama cidden 40k motor yatırımı için düşük bir miktar bilgisayardan anlıyorum ama bilgisayar al sata gitmez satılmaz diye düşünüyorum
PC almak isteyenler yani mesela babamdan örnek vereceğim sıfır çok iyi diyor doğru da ama ikinci ele gelince iş değişiyor sıfır neredeyse garantili bir kart almak istediğimde guvenilmez diyor onun yüzüne PC yi sıfır topladım kötü olmadı yine ama bütçe yetmedi diğer yaza kaldı PC nin kalj parcakarit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan borsa işi en mantıklısı benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani fp sistem al sat yapabilirsin belki 1 2 k fazla fiyata gider gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,179
Üyeler
162,787
Son üye
scoorpion37
Top Bottom