Neler Yeni

Öneri Al-Sat fırsatçılığını sevmiyoruz...

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Selam arkadaşlar. Lütfen al-satı savunanlar gereksiz laf etmesin. Ben al-sat ile ilgili 2 3 tane konu açmışımdır. Gereksiz laf ebeliği yapmayın lütfen. Arkadaşım ekran görüntüsü attı onu paylaşmak istiyorum sadece. Adam incehesaptan gaming gecesinden almış. Amacı sadece fırsatçılık, yazıklar olsun. Yasak değil evet ama yazıklar OLSUN...

Ekler

• IMG_20230302_150156.jpg
    IMG_20230302_150156.jpg
    361.9 KB · Hit: 498

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Kadir
1-2 tane alıp satıyorsa fırsatçılıktır ve suç değildir ama satışa sunulan 10 tane olsun hepsini alıp mantıksız bir rakama satıyorsa karaborsacılıktır. Konu bu kadar basit aslında forumda sürekli tartışma çıkıyor

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Selam arkadaşlar. Lütfen al-satı savunanlar gereksiz laf etmesin. Ben al-sat ile ilgili 2 3 tane konu açmışımdır. Gereksiz laf ebeliği yapmayın lütfen. Arkadaşım ekran görüntüsü attı onu paylaşmak istiyorum sadece. Adam incehesaptan gaming gecesinden almış. Amacı sadece fırsatçılık, yazıklar olsun. Yasak değil evet ama yazıklar OLSUN...
Bu arkadaş aldığı fiyattan veriyor zaten. Muhtemelen ihtiyacı kalmadı. İade yerine biri faydalansın diyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Oğuz
Sen de gereksiz konu açma dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca piyasa'nın 3 bin TL altına satıyor ne al satı ne fırsatçılığı la. Almayacağınız ürün'ün burada boş konularını açmayın. Neyin doğru olup olmadığına bunlar karar veriyor sanki.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Senin dediğin sadece donanım arşivi sistemi alıp 14k ya satanlar için geçerli olabilir ki zaten abdullah abi gerekeni yaptı orda.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Uygunsuz davranış
Senin yaptığın boş bir kere.Yaptigi fırsatçılik bile değil.Adam almış, satıyor bu kadar
Birader al sat yalayanlar yazmasın diye insan gibi söyledik. Ya okuman yok, yada aklın kıt... Engelliyorum bak by by

Bu arkadaş aldığı fiyattan veriyor zaten. Muhtemelen ihtiyacı kalmadı. İade yerine biri faydalansın diyor
Başkan hiç sanmıyorum. İlanı bende görmüştüm 21 bindi. Bence sadece al sat için almış.

Sen de gereksiz konu açma dostum.

Ayrıca piyasa'nın 3 bin TL altına satıyor ne al satı ne fırsatçılığı la. Almayacağınız ürün'ün burada boş konularını açmayın. Neyin doğru olup olmadığına bunlar karar veriyor sanki.
Sen geçende sazan gibi zıpladın konuya birader kısaca SANANE!!! ENGELLİYORUM BAK İŞİNE... Gereksiz bir insansın.

Son düzenleme:

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.
bu arkadaşın numarasını incehesaba yollayıp iade yapmasını engelleyebilirsin . bu işe sadece alıcı tarafından değil satıcı tarafından da bakmamız gerekiyor. ne sebeple iade edecek ? eminim hukuki bir karşılığı yoktur ! '' ürünü ucuza alıp biraz kâr koyup satmaya çalışırken satamadığı için iade etmek istiyor '' bu durumu aydınlatabilecek hukukçu bir arkadaşımız varsa severek dinlemeye hazırız.

bu al sat olayını savunan şahısların büyük bir çoğunluğunun eminim parmağı vardır piyasada yoksa neden ihtiyacı olan kişilerin ürünleri daha ucuza almasına karşı olan bir tavır takınsınlar ki ? . Eğer firmalar bu durumları tespit edip iade koşullarını değiştirebilirse (kâr koyup satmaya çalışırken satamadığı için iade etmek ) ve toplum olarak da bu şahıslardan ürünleri almayarak ellerinde patlamasını sağlayarak bu düzeni bozabilirsiniz. Benim tuzum kuru hiç sorun değil bana giren çıkan yok çok şükür istediğim ürünü istediğim fiyattan alabiliyorum gocunduğum bir durum söz konusu değil ondan laf atmaya falan çalışmayın ama sen 2 bin tl kâr edeceksin diye sınırlı sayıda olan ürüne el koyup sonra da satamadığın için iade etmen başkasının hakkına girdiğinin göstergesidir. Uzun lafın kısası ALMAYACAKSINIZ ! Bu tarz şüphelendiğiniz adamlardan ürün ALMAYACAKSINIZ ! ölmezsiniz 1 ay geç alırsanız bir ürünü emin olun fırsatlar bitmez.

Zeth

80+ Bronze
Boşuna yorma kendini bu arkadaşlardan kendisini iyilik meleği olarak bile görenler var, ''üstüne cüzzi bir miktar koyup indirimde alamayan arkadaşların almalarını sağlıyorlarmış'' diğer bir konu da ''SANANE KARDEŞİM YASAL, SERBEST PİYASA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALIR SATAR'' ne diyor şair İLLA EDEP İLLA EDEP, yasaya bakarsanız genelevlerde yasal :)

QWuiet

80+ Bronze
Sensin gereksiz:mad:

Top Bottom