Albümleri kırmadan nasıl taşıyabilirim?

Kardeşim bunlar o kadar hassas mallar değil. Bu kadar takıntı haline getirme. Etrafında nalbur varsa oradan alabilirsin patpat poşetleri. İnternetten sipariş vermene gerek yok.
Teşekkürler hocam

hocam böyle bi koleksiyon şuanda kaça patlar
Sanatçıya bağlı bazı sanatçıları yakalamak kolay bazıları çok zor imza ayrı bir boyut o da sanatçıdan sanatçıya değişiyor net fiyat vermek zor olur

Knk kits var mi elinde ? Ya da bpg
bpg var kits yok şu an

O kadarcık hareketten sıkıntı olmaz, ben istanbuldan antalyaya otobüste çantayla getirmiştim çizik bile yoktu
Teşekkürler hocam o zaman çantayla taşımayı denerim belki ufak bir önlemle

Ayakkabı kutusu varsa, veya benzeri bir şey. Bir de gazete veya TShirt gibi bir şey ile sıkıştır etrafını.

En azından içinin rahat etmesi için balonlu poşete sar yeter o kadar hassas değiller

Bayıldım bende istiyorum ama 10 ay kaldı yurtdışına çıkmama çıkayım evimde Plak koleksiyonu yapacağım özellikle Damn + Damn collectors edition, to pimp a butterfly + 10 years anniversary olacak malum Türkiyede pek yeni nesil veya yabancıların plakları değer görmüyor haliyle yurtdışı harici getirme şansımda olmadığından orada alıp orada koyacağım

Bayıldım bende istiyorum ama 10 ay kaldı yurtdışına çıkmama çıkayım evimde Plak koleksiyonu yapacağım özellikle Damn + Damn collectors edition, to pimp a butterfly + 10 years anniversary olacak malum Türkiyede pek yeni nesil veya yabancıların plakları değer görmüyor haliyle yurtdışı harici getirme şansımda olmadığından orada alıp orada koyacağım
Hayırlı olsun hocam şimdiden gerçekten biraz zor bir koleksiyon türü Türkiye için en son Türkiye'ye getirtmek istediğim albüm gümrükte kaldı benimde çok para istiyorlar ufacık bir albüm için gümrük çok fena

Hayırlı olsun hocam şimdiden gerçekten biraz zor bir koleksiyon türü Türkiye için en son Türkiye'ye getirtmek istediğim albüm gümrükte kaldı benimde çok para istiyorlar ufacık bir albüm için gümrük çok fena
Çok sorunlu işler dediğim gibi plak satan kitapçılara gittim daha önce denk geldim daha doğrusu çoğunlukla eski Müslüm Gürses Sezen Aksu Atatürkün sevdiği şarkılar albümü vs var hani eski ama yabancı olsa oda yok olsaydı eğer Michael Jackson hiç dinlemedim ama açılışı onun ile yapmak isterdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri