Aldığım Anakart Hasarlı Olmasına Rağmen İade/Değişim Alamıyorum

Reaksiyon skoru
112
Arkadaşlar ürünü alalı üzerinden 1 ay geçti fakat bilgisayar parçalarını dün ilk kez açtım montaj için. Anakart işlemci soketinin pinlerinde yamukluk farkettim. Vatan müşteri hizmetleri üzerinden zaman geçtiği için iade değişim yapamayacağını fakat garanti süreci ile teknik ekibe yollanıp kusuru konusunda onay verilirse tamir göreceğini vs. söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Mahallede bu tür anakart pin yamukluğunu 800-900'e tamir eden bir esnaf da mevcut. Hangi yoldan ilerleyeyim?

Garantiye ver tabi ki

Arkadaşlar ürünü alalı üzerinden 1 ay geçti fakat bilgisayar parçalarını dün ilk kez açtım montaj için. Anakart işlemci soketinin pinlerinde yamukluk farkettim. Vatan müşteri hizmetleri üzerinden zaman geçtiği için iade değişim yapamayacağını fakat garanti süreci ile teknik ekibe yollanıp kusuru konusunda onay verilirse tamir göreceğini vs. söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Mahallede bu tür anakart pin yamukluğunu 800-900'e tamir eden bir esnaf da mevcut. Hangi yoldan ilerleyeyim?
Son çare thh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti ile konuş tamir istrmiyorum değişim veya iade istiyorum de olmazsa thh

Garantiye gönder bakalım müşteri memnuniyeti için bu tip süreçlerde ücretsiz soket değişimi yapıldığını biliyorum.

ama anlattığın gibiyse suç sende anakart eline ulaştığı gibi kontrol etmen gerekirdi.

Arkadaşlar ürünü alalı üzerinden 1 ay geçti fakat bilgisayar parçalarını dün ilk kez açtım montaj için. Anakart işlemci soketinin pinlerinde yamukluk farkettim. Vatan müşteri hizmetleri üzerinden zaman geçtiği için iade değişim yapamayacağını fakat garanti süreci ile teknik ekibe yollanıp kusuru konusunda onay verilirse tamir göreceğini vs. söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Mahallede bu tür anakart pin yamukluğunu 800-900'e tamir eden birl
Anakart hangi marka

Garantiye gönder bakalım müşteri memnuniyeti için bu tip süreçlerde ücretsiz soket değişimi yapıldığını biliyorum.

ama anlattığın gibiyse suç sende anakart eline ulaştığı gibi kontrol etmen gerekirdi.
Asus 1 vida çıkarmak için 1000 TL talep etti 1 aylık ürüne vatan ücret talep etmedi tam tersini bekliyordum

Ettim zaten fakat üstten ışık tutup yatay dikeyde detaylı bakmadım kusura bakma. Farkedilmesi zor.

hocam garantiye gönderin. pinlerde nasıl yamuk olabiliyor? siz mi bir şey yaptınız? pinlerde yamukluk varsa farklı bölgelerde de hasar olabilir.(darbe mi aldı? düştü mü? nasıl oldu o önemli) komple anakartı test etsinler. bir daha gitti geldiyle uğraşmazsınız.

THH lik bir durum yok bence. Ürün geldiği anda açıp kontrol etmen gerekiyordu. 1 ay sonra açılan kargo dan satıcı sorumlu tutulamaz. Sen onu servise gönderdiğinde servis zaten kullanıcı hatası diyecek ve fiyat çıkaracak onarım için. Belki kaza bela müşteri memnuniyeti ayağına ücretsiz tamir edebilirler ama sanmıyorum. olursa şans olur.

hocam garantiye gönderin. pinlerde nasıl yamuk olabiliyor? siz mi bir şey yaptınız? pinlerde yamukluk varsa farklı bölgelerde de hasar olabilir.(darbe mi aldı? düştü mü? nasıl oldu o önemli) komple anakartı test etsinler. bir daha gitti geldiyle uğraşmazsınız.
Kontrol ettim, bir arkadaşım internet kafe işletiyor. Kendisine gelen bazı aynı sorunu yaşayan 2-3 müşteri olduğunu söyledi. İnsanlar yanlışlıkla pinleri yamultup iade ediyor, iade kısmında kontrolde farketmediklerinde böyle oluyor dedi. Bende geldiğinde kontrol ettim, fakat bunun farkına varamadım. Hafif yatay ışık altında bakınca belli oluyor, farketmem zor.

Garantiye vereceğim umarim 2-3 hafta bekletmezler, süreçler hakkında bilgilendireceğim.

Kontrol ettim, bir arkadaşım internet kafe işletiyor. Kendisine gelen bazı aynı sorunu yaşayan 2-3 müşteri olduğunu söyledi. İnsanlar yanlışlıkla pinleri yamultup iade ediyor, iade kısmında kontrolde farketmediklerinde böyle oluyor dedi. Bende geldiğinde kontrol ettim, fakat bunun farkına varamadım. Hafif yatay ışık altında bakınca belli oluyor, farketmem zor.

Garantiye vereceğim umarim 2-3 hafta bekletmezler, süreçler hakkında bilgilendireceğim.
Anakartı göndereli 22 gün oldu ve bugün elime ulaştı. Bir kereye mahsus ücretsiz tamir yapıldığını ilettiler, benzer sorun yaşayanlara veya umarım olmaz ama yaşayan olursa bilginiz olsun.

Geri