Neler Yeni

Aldığım bilgisayarı 2 ay dan fazla kullanamıyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Hastalık oldu aldığım bilgisayarı 2 3 ay sonra kullanamıyorum elim otomatik letgo ve sahibindende ilan açıp satmaya gidiyor istemiszce veya parça degsitiriyorum nasıl kurtulurum ( her sattığım ürünü kârina satıyorum zararına satmıyorum )

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Hastalık oldu aldığım bilgisayarı 2 3 ay sonra kullanamıyorum elim otomatik letgo ve sahibindende ilan açıp satmaya gidiyor istemiszce veya parça degsitiriyorum nasıl kurtulurum ( her sattığım ürünü kârina satıyorum zararına satmıyorum )
Al sat işi bağımlılık olduysa uygulamayı sil gitsin 👍 Kaarına yapıyorsun fakat bu kadar iyi olur mu bilemem.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Hocam başınıza bir şey gelebileceğini düşünün kafanızı dağıtın yani letgoya girip durmadan bakmak saçmalık olur.
Durmadan bakmıyorum sadece 2 3 ay kullanıyorum sonra satmadan duramıyorum en kotu bir parçayı değiştirip kârina satıp aynı parçayı ucuza alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sefer son diyorum en son rtx 2000 serisi çıktığında bu sefer son diyip 2080ti almıştım hala ala at yapıyorum istemsizce satasim geliyor geriliyorum satmadan duramiyorum

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Sakinleş şuan kar edebiliyor olabilirsin ama bir gün bir sıkıntı çıkar edemezsin bunu göze alma rahat ol.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Sakinleş şuan kar edebiliyor olabilirsin ama bir gün bir sıkıntı çıkar edemezsin bunu göze alma rahat ol.
Mesele kara satma değil ztn ustam ben artık aldığım ürünü satmak istemiyorum ama satıyorum nasıl oluo anlamiom

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Mesele kara satma değil ztn ustam ben artık aldığım ürünü satmak istemiyorum ama satıyorum nasıl oluo anlamiom
Vallaha açıkçası benimde sorunlarım var kafamı dağıtmaya çalışıyorum sizinki al sat benimki bambaşka paranoyağım resmen,tavsiyem hiç bir şeyi kafana takma rahatlamaya bak aklına geldikçe dağıt kafanı.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Vallaha açıkçası benimde sorunlarım var kafamı dağıtmaya çalışıyorum sizinki al sat benimki bambaşka paranoyağım resmen,tavsiyem hiç bir şeyi kafana takma rahatlamaya bak aklına geldikçe dağıt kafanı.
Sanırım LoLü bırakırım için böyle oldu aslind ara verdim tek kafamı dağıtan oydu bidaha baslicam.birakali 2 ay oluo

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

.RBO.

80+ Silver
Ne güzel işte ben doğduğum gibi gördüğüm sistemi halen aynı şekilde kullanıyorum hem kârda yapıyorsan ne güzel 😀

Top Bottom