Neler Yeni

Aldığım monitör içime sinmedi sizce bu değişikliği yapmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tahmaz
Selamlar herkese,

Elimde hali hazırda bulunan AOC'un 24'' 144hz IPS bir monitörü vardı çok memnundum. Ancak artık film izlemek, laptop'tan pc'ye geçeceğim için de ikinci monitör ihtiyacım olmasından ve birazcık da farklı bir deneyim sunması adına büyük ikinci monitörümü almak istedim. Tercihimi Monster Aryond 31,5'' 165hz QHD Curved 'den yana kullandım. Ancak monitör masamın yarısını kaplıyor, sağa sola çevirdiğimdeyse daha az veya fazla da kaplayabiliyor. Sizce bu Aryond'u iade etsem 27'' IPS QHD(FLAT-CURVED DEĞİL) bir monitör aldığımda pişman olur muyum?
Sizlerden bu değişim için mümkünse monitör tavsiyesi bekliyorum, benim beğendiğim bir kaç model var ama fiyatları uçuk bir tık.

edit: Göz mesafesi 2 metreden film dizi vb. gibi şeyleri de izlemek istediğim için büyük bir tercihte bulundum. Değiştireceksem de bunu gözetmem gerekiyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tahmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada 2 başlı monitör tutacağı da aldım. Perşembe-Cuma elimde olur, onu da kullandıktan sonra iade edip etmemeye karar vereceğim.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-08-31 at 09.38.39.jpeg
    WhatsApp Image 2021-08-31 at 09.38.39.jpeg
    328.6 KB · Hit: 52

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Selamlar herkese,

Elimde hali hazırda bulunan AOC'un 24'' 144hz IPS bir monitörü vardı çok memnundum. Ancak artık film izlemek, laptop'tan pc'ye geçeceğim için de ikinci monitör ihtiyacım olmasından ve birazcık da farklı bir deneyim sunması adına büyük ikinci monitörümü almak istedim. Tercihimi Monster Aryond 31,5'' 165hz QHD Curved 'den yana kullandım. Ancak monitör masamın yarısını kaplıyor, sağa sola çevirdiğimdeyse daha az veya fazla da kaplayabiliyor. Sizce bu Aryond'u iade etsem 27'' IPS QHD(FLAT-CURVED DEĞİL) bir monitör aldığımda pişman olur muyum?
Sizlerden bu değişim için mümkünse monitör tavsiyesi bekliyorum, benim beğendiğim bir kaç model var ama fiyatları uçuk bir tık.
Ben olsam masayı değiştirirdim, monitörler bence gayet güzel.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Sen bence komple PC yi satıp laptopa geç daha rahat
ne alaka?
Selamlar herkese,

dostum öncelikle 31 inc gerçekten çok büyük
27inc işini güzel bi şekilde görecektir
ama dediğin monitor hakkında bilgim yok
istersen birkaç saat sonra gelecek mesajları bekle
bana kalırsa o monitoru iade et çünkü dediğim gibi 31inc gereksiz büyük
gerçi ikinci ekranın 24 incken 31 inc de kullanılabilir ama sana kalmış

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Bu arada 2 başlı monitör tutacağı da aldım. Perşembe-Cuma elimde olur, onu da kullandıktan sonra iade edip etmemeye karar vereceğim.
monster gerçekten de büyük duruyor televizyon gibi :D
satıp 27 inc curved alman daha mantıklı olacaktır

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Hocam 32 inç ne ya televizyon gibi :D

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
daha büyük bir masa bulamadım, kendim yaptırsam odayı değiştirmem gerekecek. onun için de evi :D
edit: masa 140cm
:D
Bilemedim o zaman ya, gerçi neredeyse 32 inç monitör ama gerçekten güzel hani. Eğer değiştirmeye niyetlendiysen 27-28 inç ideal bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tahmaz
27 inçle 2 metre göz mesafesi olan bir yerden film izlemek zor olmaz mı peki? @PİŞMANIM

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tahmaz
Evet arkadaşlar hala yorumlarınıza muhtacım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,495