Neler Yeni

aldığım monitörde ölü piksel çıktı 0 almıştım ne yapmam lazım

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Tekrar düzgün şekilde paketle ürünü. Her hangi bi şikayet veya sebep belirtmek zorunda değilsin. Geri iade etme hakkın var. En son hepsi burada üzerinden fırın sipariş etmiştim küçük olduğu için iade ettim. Güzelce paketledim ve teslim ettim kimse de bir şey sormadı. Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
BAZI POŞETLERİ FALAN BİRAZ YIRTILDI BİRŞEY OLUR MU

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Sanmam. Ben paketlerken de içerisinden çıkan straforların bazıları kırılmıştı bantları vs kesmiştim ama bir şey olmadı.
hmm teşekkürler umarım alırlar zaten hepsiburadadan aldım belki daha güvenceli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
hmm teşekkürler umarım alırlar zaten hepsiburadadan aldım belki daha güvenceli olur
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İade etme hakkınız var ve bu durumda mutlaka kullanmalısınız. Vakit kaybetmeyin derim.

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. İade etme hakkınız var ve bu durumda mutlaka kullanmalısınız. Vakit kaybetmeyin derim.
aynn iade işlemlerini yapmak istiyorum fakat hepsiburadan üzerinden baktığımda hala kargoda gözüküyor onu nasıl yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
aynn iade işlemlerini yapmak istiyorum fakat hepsiburadan üzerinden baktığımda hala kargoda gözüküyor onu nasıl yapacağım
Biraz bekleyin. Teslim edildi olarak göründüğünde işlemi başlatın. 14 gün iade süresi var diye biliyorum. Yanlış olabilir ama öyle 1-2 gün olduğunu da sanmam.

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Biraz bekleyin. Teslim edildi olarak göründüğünde işlemi başlatın. 14 gün iade süresi var diye biliyorum. Yanlış olabilir ama öyle 1-2 gün olduğunu da sanmam.
tamam büyük ihtimalle yarın teslim edildi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,602
Üyeler
162,715
Son üye
emojio
Top Bottom