Yardım Aldığım Telefon Xiaomi Türkiye Garantili midir?

Huseyinatik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Arkadaşlar, bilgisi olanlar lütfen bilgilendirsin beni. Trendyol'dan Xiaomi Türkiye garantili olduğu yazan Redmi Note 10s model telefonu aldım. Telefon bugün elime ulaştı fakat görseldeki gibi üzerinde KVK etiketi var. Benim bildiğim üzerinde Xiaomi Türkiye garantili yazıyordu. Şimdi aldığım telefon Xiaomi Türkiye garantili mi yoksa ithalatçı garantili mi? Telefonu henüz açmadım KVK garantisini görünce.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-03-25 at 15.43.43.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-25 at 15.43.43.jpeg
    107 KB · Hit: 84
Arkadaşlar, bilgisi olanlar lütfen bilgilendirsin beni. Trendyol'dan Xiaomi Türkiye garantili olduğu yazan Redmi Note 10s model telefonu aldım. Telefon bugün elime ulaştı fakat görseldeki gibi üzerinde KVK etiketi var. Benim bildiğim üzerinde Xiaomi Türkiye garantili yazıyordu. Şimdi aldığım telefon Xiaomi Türkiye garantili mi yoksa ithalatçı garantili mi? Telefonu henüz açmadım KVK garantisini görünce.
imei sorgulama yap + olarak xiaominin disbritör firması genpa-evofone-ouno firmasıdır başka firma yok sizinki bir nevi ithalatçı garantisi gibi düşünün

imei sorgulama yap + olarak xiaominin disbritör firması genpa-evofone-ouno firmasıdır başka firma yok sizinki bir nevi ithalatçı garantisi gibi düşünün
Yani Xiaomi Türkiye garantili değil mi ? ımei sorgulamayı nasıl yapacağım?

Yani Xiaomi Türkiye garantili değil mi ? ımei sorgulamayı nasıl yapacağım?

Disbritör garantili değil dediğim firmalar disbritör firma kvk değil fakat garantili cihazınız yenede

bir nevi teknik servis şirketi gibi. Genel anlamda sigorta şirketi tarzında, orjinal ürün parçalarıyla teknis servis sağlıyor. Sorun yok yani türkiye garantili diyebiliriz.

Disbritör garantili değil dediğim firmalar disbritör firma kvk değil fakat garantili cihazınız yenede
Hocam cihazım garantili onu biliyorum fakat İthalatçı garantili mi Xiaomi Türkiye garantili mi onu öğrenmeye çalışıyorum.

Hocam cihazım garantili onu biliyorum fakat İthalatçı garantili mi Xiaomi Türkiye garantili mi onu öğrenmeye çalışıyorum.
yok hocam orjinal xiaomi garantili değil. Aracı gibi düşünebilirsin. Fakat garantili yani sorun olmuyor diye biliyorum. Ben de xiaomi pocp x3 almıştım kvk garantili. Hala garantisi varç.

Nereden anladınız?
dostum anlamıyormusun yoksa benmi anlatamadım? disbritör firmalar xiaominin şu şekilde gir sitesine kendin bak (Genpa-Evofone-Ouno) Kvk olsa neden sana kvk yok diyim?

evefoneye girdim ve canlı desteğe ımei numarasını verdim ve cihazınız xioami türkiye garantili dendi.
Şanslısın ozaman normalde cihazlar ya KVK olarak gelir yada diğer 3 firmadan biri fakat sizlerdeki gibide gelebilir tamamen şans işi Sevindim senin için evofone çok iyi firma deneyimlerim oldu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri