Neler Yeni

Aldığım ürünler parasını hak ediyor mu?

DeoNade

80+ Bronze
İyi forumlar arkadaşlar,

Monster Abra A5 V21.1.4 15,6" Oyun Bilgisayarı kullanıyorum. Resimdeki ürünleri arada CS2 oynamak için almayı düşünüyorum. Fakat bilmediğim ve uzun zamandır da ürün araştırması yapmadığımdan dolayı markaya çok güvenemedim. Şikayet var ve forumlarda iade vs. kabul etmede sorun çıkaran bir firmaya benziyor. Bu fiyatlara bu ürünler alını mı? Ayrıca bu fiyat bandında nasıl bir ekipman dizilimi yapılabilir. Kulaklığım IEM olması gerekiyor.
1743953284385.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Yanık
İyi forumlar arkadaşlar,

Monster Abra A5 V21.1.4 15,6" Oyun Bilgisayarı kullanıyorum. Resimdeki ürünleri arada CS2 oynamak için almayı düşünüyorum. Fakat bilmediğim ve uzun zamandır da ürün araştırması yapmadığımdan dolayı markaya çok güvenemedim. Şikayet var ve forumlarda iade vs. kabul etmede sorun çıkaran bir firmaya benziyor. Bu fiyatlara bu ürünler alını mı? Ayrıca bu fiyat bandında nasıl bir ekipman dizilimi yapılabilir. Kulaklığım IEM olması gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
4k hz mouse bilgisayarın fps oyunlarında fps düşürür ama çok iyi akıcılık sağlar
şarj olarak 15-20 saat gider

mousepad baya övüyorlar olayını bilmiyorum

kulaklık sadace 4g agırlıgında

Kullanıcı yorumları icledeğimde, bazı kullanıcılar ses kalitesinden memnun kaldıklarını belirtirken bazıları ise sol kulaklıkta cızırtı ve dip ses sorunları yaşadıkların söylemiş

kulaklıkta sorun cıkarsa geri iade et ama her ürün çok iyi sorun cıkmaz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,399
Üyeler
171,747
Son üye
yusufbasolllll
Top Bottom