Neler Yeni

Alıcısı Kaybolan Microsoft Mouse Kullanma

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Herkese hayırlı geceler.
Bugün forumu baya rahatsız ettim kusura bakmayın ama sorunlarım hep üst üste denk geldi.
Elimde Microsoft 1850 mouse var fakat alıcısı kaybolmuş ama içine 1636 alıcıyı koymuşum😅 bu alıcıyı mouse entegre etme gibi bir durum var mıdır acaba bilgilendirirseniz sevinirim. Hayırlı geceler dilerim.

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Herkese hayırlı geceler.
Bugün forumu baya rahatsız ettim kusura bakmayın ama sorunlarım hep üst üste denk geldi.
Elimde Microsoft 1850 mouse var fakat alıcısı kaybolmuş ama içine 1636 alıcıyı koymuşum😅 bu alıcıyı mouse entegre etme gibi bir durum var mıdır acaba bilgilendirirseniz sevinirim. Hayırlı geceler dilerim.
var sanırım ama nasıl olduğunu bilmiyorum

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech için çok basit bi yöntemi varmış bu arada ama microsoftu bulamadım
Evet ya Logitech var ama Microsoft'u bende bulamadım. Güncel fiyatı da 650 tlymiş yazık oldu gibi fareye. Tek tek bilgisayarcı gezip ellerinin altında bulunan alıcıları sorucaz gibi😅

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Evet ya Logitech var ama Microsoft'u bende bulamadım. Güncel fiyatı da 650 tlymiş yazık oldu gibi fareye. Tek tek bilgisayarcı gezip ellerinin altında bulunan alıcıları sorucaz gibi😅
mahalle bilgisayarcılarından her şey çıkar hocam parasını verin yeter

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mahalle bilgisayarcılarından her şey çıkar hocam parasını verin yeter
Hocam hallettim tablette deniyordum olmadı pcye geçtim çalıştı. Şimdi yeni bir soru o zaman bunu tablette nasıl çalıştırıcam. Kablolu mouse çalışıyor bu çalışmıyor.

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Hocam hallettim tablette deniyordum olmadı pcye geçtim çalıştı. Şimdi yeni bir soru o zaman bunu tablette nasıl çalıştırıcam. Kablolu mouse çalışıyor bu çalışmıyor.
iste onu hic bilmiyorum

Top Bottom