Neler Yeni

Aliekspres klavye dolandırıcılığı

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Akko 5075B Plus Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar Hot Swap ile Kompakt Klavye 5 Pin Conta Montajı Döner Düğmeli PBT Çift Vuruşlu, Win/IOS/Android Uyumlu ISO-İngiltere/DE/İskandinav Düzeni https://amzn.eu/d/0eu5huND

Bu klavye nasıl bende büyük enter ve döner ses düğmeli klavye arıyorum bulamadım alınır mı
kablolusu var aynı klavyenin kesinlikle alınır

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
knk ajazz ak680 de arka tarafi ayni bu sekildeydi ben de hotswap degil diye aliexpresse anlasmazlik baslattim iade aldim. aylar sonra tekrar denedim ve asiri zorladim switch yerinden cikti. Ayni durum var buyuk ihtimalle. Akko klavyemde rahatca cikan switch, ajazzda switch cikarken kirdim mesela. Hotswap diyorsa muhtemelen hotswaptir ancak cok fazla guc uygulaman gerekebiliyor. Ben switchlere zarar verdim mesela.

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
knk ajazz ak680 de arka tarafi ayni bu sekildeydi ben de hotswap degil diye aliexpresse anlasmazlik baslattim iade aldim. aylar sonra tekrar denedim ve asiri zorladim switch yerinden cikti. Ayni durum var buyuk ihtimalle. Akko klavyemde rahatca cikan switch, ajazzda switch cikarken kirdim mesela. Hotswap diyorsa muhtemelen hotswaptir ancak cok fazla guc uygulaman gerekebiliyor. Ben switchlere zarar verdim mesela.
dostum lehim var arka tarafta cikarmaya calisirsam ya pinler jopar yada lehim olduğu bölge zarar görür birde marka farkı var şimdi.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Talat
buyur dostum lehimli pinleri gördüğün gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

attım bakabilirsin

evet 5 tane üstelik.

aç içini bak z11dede aynısını yapmışlardır muhtemelen pin yerine direkt boarda lehimli swtichler
bir cok video izledim geneli bu sekilde z11 de öyle oldugunu düşünüyorum artık

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
kanka dalga geçiyorum 200 liraya klavye aldınız yok hot swap değil bilmem ne. salatalık gelmediğine dua et
200 değil arkadaşım 600tlye aldım low profil bu klavye dediğin klavyelerden değil.

bir cok video izledim geneli bu sekilde z11 de öyle oldugunu düşünüyorum artık
z11de durumlar nasıl bilmemde satıcı aynı olduğu için o klavyedede aynı olayı yapmış olabilir

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Muhammed efe
dostum hotswapta lehim olmaz pin dişi yuvaları olur bunlar bildiğin lehimlemişler malesef

içini açıp bakmadan sakın cikarmaya çalışma zaten eline alırsın klavyeyi yoksa arkadan fotosunu çek at lehimliyse hotswap değildir
Ürün hotswap. Ortada gördüğün beyazlıklar switch ayağı. Takılı olanlar 3 pinli olduğu için 2 pin metal klavye pcbsine bağlı ortada kalan ise işlevsiz plastik bacak. Çıkarmakta zorlanan arkadaşlar pcb söküp alttan o beyaz kısmı iterse switchleri daha kolay çıkarmış olur. Aynı anda kasmaması için ön taraftan switch sökücü ile switch ayaklarını switch sökücü ile bastırın zarar vermeyecek kadar.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
kanka
dostum lehim var arka tarafta cikarmaya calisirsam ya pinler jopar yada lehim olduğu bölge zarar görür birde marka farkı var şimdi.
ayni sekildeydi benimkisi, hicbisey olmadi sen bilirsin tabii ki. ama seninkisi gibi hatta bi fotosunu arayayim.

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
Ürün hotswap. Ortada gördüğün beyazlıklar switch ayağı. Takılı olanlar 3 pinli olduğu için 2 pin metal klavye pcbsine bağlı ortada kalan ise işlevsiz plastik bacak. Çıkarmakta zorlanan arkadaşlar pcb söküp alttan o beyaz kısmı iterse switchleri daha kolay çıkarmış olur. Aynı anda kasmaması için ön taraftan switch sökücü ile switch ayaklarını switch sökücü ile bastırın zarar vermeyecek kadar.
o beyazlar led dostum sorunu ilettim kanitlarla birlikte alieksprese adamlarda farketti hotswap olmadığını hotswap ayağı öyle olmaz bu arada

hotswap ayakları bu şekilde olur gördüğün gibi kenarları lehim olmaz

Ekler

• Screenshot_20240716_215108_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20240716_215108_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    567.3 KB · Hit: 48
  • Screenshot_20240716_215416_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20240716_215416_com.android.chrome.jpg
    451.5 KB · Hit: 45

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Muhammed efe
o beyazlar led dostum sorunu ilettim kanitlarla birlikte alieksprese adamlarda farketti hotswap olmadığını hotswap ayağı öyle olmaz bu arada
Onlar aliekspress çalışanı birşeyden anladıkları yok. Led değiller switchin ortada olan 3. ayağı.
5;25 açarsan adamın söktüğünü görürsün.

Top Bottom