Neler Yeni

Aliekspres klavye dolandırıcılığı

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
o beyazlar led dostum sorunu ilettim kanitlarla birlikte alieksprese adamlarda farketti hotswap olmadığını hotswap ayağı öyle olmaz bu arada
yer neresi hocam?, ben de sizin su an yasasiginiz surecten gectim aylar sonra hotswap oldugunu anladim. ben de isde almistim aliexpressten .d

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
yer neresi hocam?, ben de sizin su an yasasiginiz surecten gectim aylar sonra hotswap oldugunu anladim. ben de isde almistim aliexpressten .d
yer samsun klavyenin arkası hotswaptir o halde seninki ayni kulaklik jack girişi ne benzer boarda bağlı olan dişi pinleri lehimle uzaktan yakından alakası olmaz bunda görseldeki lehimleri görüyorsun zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar aliekspress çalışanı birşeyden anladıkları yok. Led değiller switchin ortada olan 3. ayağı.
5;25 açarsan adamın söktüğünü görürsün.
kanka adamin klavyesinin kenarlarinda yumuşak silikonlar var benim aldığımda yok üstelik öyle tutuo cikaramazsin çok dibe yapışık muhtmelen 2 versiyon olarak üretilmiş olabilir belki benim aldıklarımda çıkmıyor

Ekler

• 172115656267930193833224471176.jpg
    172115656267930193833224471176.jpg
    1.6 MB · Hit: 39

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Muhammed efe
yer samsun klavyenin arkası hotswaptir o halde seninki ayni kulaklik jack girişi ne benzer boarda bağlı olan dişi pinleri lehimle uzaktan yakından alakası olmaz bunda görseldeki lehimleri görüyorsun zaten

kanka adamin klavyesinin kenarlarinda yumuşak silikonlar var benim aldığımda yok üstelik öyle tutuo cikaramazsin çok dibe yapışık muhtmelen 2 versiyon olarak üretilmiş olabilir belki benim aldıklarımda çıkmıyor
Led pcbnin arka değil ön yüzeyinde olur o beyaz şeyler switchlerin ayakları dediğim gibi. Evet çıkarması zor biliyorum ama onlar led değil yani lehimli olan ürünlerde o beyaz ayak yok. Yinede sana kalmış 1 ay falan sürer ama iade süreci. Sen dene şansını.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-07-16 220403.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-16 220403.png
    61.5 KB · Hit: 33

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
Led pcbnin arka değil ön yüzeyinde olur o beyaz şeyler switchlerin ayakları dediğim gibi. Evet çıkarması zor biliyorum ama onlar led değil yani lehimli olan ürünlerde o beyaz ayak yok. Yinede sana kalmış 1 ay falan sürer ama iade süreci. Sen dene şansını.
bekle diğer yedektekinide açıp detayli foto cekicam

beyazlar diyot. pinle alakası yok

2 tane lehimli olan bacaklarda swtichlerin bacağı

boşta olan swtich bacağına bakarak daha iyi anlarsın belki.

Ekler

• 17211573109334968682956621911578.jpg
    17211573109334968682956621911578.jpg
    2.8 MB · Hit: 33
  • IMG_20240716_221710.jpg
    IMG_20240716_221710.jpg
    1.2 MB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
z11de durumlar nasıl bilmemde satıcı aynı olduğu için o klavyedede aynı olayı yapmış olabilir
Bak olmuyor, aynı şeyi üçüncüye diyorum. Z11 klavyemi Redragon Store'den aldım, vadedilen gibi hotswap geldi yedek olarak kaldırdım arkaya. Bizim evde 3 tane Z11 var, birisi diğer evde. Evdeki 2 tane resimde. Hatta sana özel Redragon Store'den aldığım yedek olanın tek switchini sökeyim de gör.

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Muhammed efe
bekle diğer yedektekinide açıp detayli foto cekicam

beyazlar diyot. pinle alakası yok

2 tane lehimli olan bacaklarda swtichlerin bacağı

boşta olan swtich bacağına bakarak daha iyi anlarsın belki.
Sana yanında yedek switch yollamışlar mı?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Ömür
Bak olmuyor, aynı şeyi üçüncüye diyorum. Z11 klavyemi Redragon Store'den aldım, vadedilen gibi hotswap geldi yedek olarak kaldırdım arkaya. Bizim evde 3 tane Z11 var, birisi diğer evde. Evdeki 2 tane resimde. Hatta sana özel Redragon Store'den aldığım yedek olanın tek switchini sökeyim de gör.
Alıntıyı görüntüle
abi nasıl söktün taktik ver

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
Abi nasıl söktün taktik ver.
Victorinox bıçakla sökeceksin.
1721158146822.png

Alt iki veya üst iki kenarın arasına sivri ağzı denk getirip yukarı çevirteceksin. Öteki taraftan tek bir köşeyi kanırtman yeterli olacaktır. Tek köşeyi kanırtırken en başta yaptığın taraf aşağı düşerse en baştan yapıyorsun. Switch yuvadan yükseldikten sonra kutusundan gelen dandik switch puller ile sağını ve solunu sıkıştırıp yukarı çek. Tek başına kendi pullerı ile deneme bile, şeffaf plastik kısımlarını kırarsın. Ayrıca eli çok fazla ağrıtıyor, kalitesiz bir puller. Bıçağın gövdesini metal plakanın bittiği sağ ve soldaki plastik kısmın üstündeyken çevirme üstleri kötü kötü oluyor.

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
Sana yanında yedek switch yollamışlar mı?
evet fotoda attım zaten swtich pinlerinin olduğu bölge lehimli

Alıntıyı görüntüle
dostum bende a68 modeli gördüğün gibi bacakların olduğu bölge lehimli belki seninkide lehimliydi lehimleri kiriyorsundur belki sökerken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
dostum bende a68 modeli gördüğün gibi bacakların olduğu bölge lehimli belki seninkide lehimliydi lehimleri kiriyorsundur belki sökerken.
Kırmıyorum bir şeyi. Kırılsaydı az önce söktüğümde veya ilk modlarken söktüğümde kırılırdı. Tuş sıkıntısız çalışıyor.

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ahmed
Kırmıyorum bir şeyi. Kırılsaydı az önce söktüğümde veya ilk modlarken söktüğümde kırılırdı. Tuş sıkıntısız çalışıyor.
içini açıp arka kısmını cekermisin

Alıntıyı görüntüle
Aynı klavye bendede var aynı satıcıdan aldım benimki hotswap hocam bence sizin klavyede sorun var
olabilir bana gelen 2urunde lehimli fotoda bizzat gözüküyor beyaz modellerini almıştım

içini açıp arka kısmını cekermisin

olabilir bana gelen 2urunde lehimli fotoda bizzat gözüküyor beyaz modellerini almıştım
bu arada içini açıp arka kısmını çekme şansın varmı

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Ömür
evet fotoda attım zaten swtich pinlerinin olduğu bölge lehimli

Hocam lehimli dediğin yer pinlerin gireceği yer olabilirmi

Top Bottom