Neler Yeni

Alienware AW2521HF 240Hz alınır mı?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ben çokta tuzlu olmayan mouse'unu kullanıyorum güzel valla fakat IPS panel bu monitör yani @Vesemir amcamızın dediği gibi rekabetçi oyunlarında pekte iyi değil ama genel olarak fiyatı yüksek olan bir monitörmüş.
Al gitsin bence güzele benziyor. Yüksek fiyatlı ips paneller rekabetçide falan dinlemez valla. Gayet kaliteli.

Hawkz

80+ Bronze
Alienware bilgisayarların bileşen kalitesi berbat monitörü hakkında bir fikrim yok ama çok güzel görünüyorm 240Hz IPS 24 inç. Alınabilir sanırım

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Al gitsin bence güzele benziyor. Yüksek fiyatlı ips paneller rekabetçide falan dinlemez valla. Gayet kaliteli.
Önce elimdekini satmam lazım ama...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alienware bilgisayarların bileşen kalitesi berbat monitörü hakkında bir fikrim yok ama çok güzel görünüyorm 240Hz IPS 24 inç. Alınabilir sanırım
Laptopları da çok hoş gözüküyor bence hiç elime almadım ama...

Hawkz

80+ Bronze
Önce elimdekini satmam lazım ama...

Laptopları da çok hoş gözüküyor bence hiç elime almadım ama...
Masaüstü oyuncu bilgisayarları gercekten kötü bilesenlere sahip. Monster gibi, içinde 2080 Ti var ama olmasa daha iyi. Blower fanlı en ucuz OEM kartı takıp satıyorlardı. Monster benzetmesi cuk oturuyor ama kendi urettikleri kaliteli bileşenler çok fazla. Hakkını yemeyelim koskoca Dell

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Klavyesini de gömmüştü, Donanım Arşivi. Çünkü yeni gelen ürün çınlamalı olur mu? Daha kullanılmadan.

Faresini kullanıyorum gerçekten güzel bir faresi var, benim gibi DPI'ı yüksekte kullanan oyuncular için güzel bir tercih. Kavramalı bir fare değil çokta kavrayamıyorsunuz.

Top Bottom