samaras00
80+ Silver
Dahası
TuşlarıBu klavye mi klavye tuşları mı?
TuşlarıBu klavye mi klavye tuşları mı?
ürün 35 tl zaten üstüne 70tl falan vergi ücreti kesiyor o şekilde 100tl oluyor sanmıyorum gümrükle uğraştıracağınıgümrük vs ile uğraştırırmı eğer uğraştırırsa hiç alamay gerek yok
[+]box switch nasıl oluyor hocam?
Evet öyle
kullanımı aynı tek farkı tuşun alt kısmı saydam olduğu için rgbleri daha çok ortaya çıkarıyor görsel olarak daha güzel gösteriyor. fazla ışık gözüksün istemiyorsanız sevmeyebilirsiniz.kullanımda felan rağat mı fark nedir ?
gümrükte sorun çıkmaz ürünün parasını öderken aynı zamanda gümrük vergisini de ödüyorsunuz. ayda 5 ürüne kadar gümrükte sorun çıkmıyor.gümrük vs ile uğraştırırmı eğer uğraştırırsa hiç alamay gerek yok
Yarıdan aşağısı transparan mekanik klavye tuşu hocamBu klavye mi klavye tuşları mı?
Işık sevmiyorum güzel hissiyatli rahat keycaps olursa alırım ama.kullanımı aynı tek farkı tuşun alt kısmı saydam olduğu için rgbleri daha çok ortaya çıkarıyor görsel olarak daha güzel gösteriyor. fazla ışık gözüksün istemiyorsanız sevmeyebilirsiniz.
gümrükte sorun çıkmaz ürünün parasını öderken aynı zamanda gümrük vergisini de ödüyorsunuz. ayda 5 ürüne kadar gümrükte sorun çıkmıyor.
Yarıdan aşağısı transparan mekanik klavye tuşu hocam
Güzel görünüyor hangi satıcıdan aldınız acabaBen geçen hafta düşük fiyat yakalayıp sipariş vermiştim az önce teslim aldım. Yanlışlıkla beyaz sipariş vermişim. Adama siyah gönder diye mesaj attım tamam demişti ama beyaz göndermiş. Bir de yorumlarda hep kutulu resim paylaşmışlar fakat benimkini poşete koyup yollamış.
Az sonra klavyemde deneyeceğim. Beğenmezsem çıkartırım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bazı tuşlarda hafif siliklik var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
olurbu klavyeye olur muE-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Oradaki gümrük hocam, çindeki gümrük 2 saatte hallediyor ama türkiyedeki gümrük 4 5 günde ancaolur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler bu son durum'da ki gümrük oranın gümrüğü mü bizim gümrük mü?
Oranın görünen.olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler bu son durum'da ki gümrük oranın gümrüğü mü bizim gümrük mü?