Neler Yeni

ALİEXPRESS AULA F75 DOLANDIRICILIĞI!!

Kinili31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emircan Kinili
Ürün elime ulaşmadı ulaştığı gözüküyordu kargo iirketi üzerinde birçok başlık gördüm diğer forumlarda şüphelendim kontrol ağladığımda teslim edildi yazısını görünce iade talebinde bulundum ilk talepte 3 euro luk tazminat ödemesi yapılacaktır 2 gün içinde elinize ulaşmaz ise iadesi gerçekleşecektir tarzında bir metin gönderdi satıcı sonrasında reddettim ve bu sayfayla karşılaştım tüm bilgileri yanlış gözüküyor sallamasyon şekilde girilmiş elime ulaşmamış ürünü nasıl iade edeceğim ki? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Ekler

• Screenshot_2024-12-12-15-56-09-096_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2024-12-12-15-56-09-096_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    435 KB · Hit: 88
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Polat Bey
Ürün elime ulaşmadı ulaştığı gözüküyordu kargo iirketi üzerinde birçok başlık gördüm diğer forumlarda şüphelendim kontrol ağladığımda teslim edildi yazısını görünce iade talebinde bulundum ilk talepte 3 euro luk tazminat ödemesi yapılacaktır 2 gün içinde elinize ulaşmaz ise iadesi gerçekleşecektir tarzında bir metin gönderdi satıcı sonrasında reddettim ve bu sayfayla karşılaştım tüm bilgileri yanlış gözüküyor sallamasyon şekilde girilmiş elime ulaşmamış ürünü nasıl iade edeceğim ki? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
O kadar dolandırıcı da denmişti hocam aslında geçmiş olsun

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Bora
Buradan almayın diye kaç kere söyledik dolandırıcı maalesef burası aliexpres tam parayı da vermiyor diye biliyorum geçmiş olsun

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
geçmiş olsun geçirenler sağolsun aliexprees müşteri hizmetlerine ulaş ne yapsan da adama ulaşamıcan belli eğer parayı yollamadılarsa iade ederler miktarı ama anlamadığım eline gelmeyen ürünü nasıl kargoda yollandı gösterdikleri

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Bora
Ürünü geri yollamanız lazım iade almak için ama ürün yok elinizde hem de adres yok g.o
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu yapan bizim memleketin adamı değilse hiçbir şey bilmiyorum he
öyle zaten hocam o yüzden vergi gözükmüyor

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

Kinili31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emircan Kinili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun geçirenler sağolsun aliexprees müşteri hizmetlerine ulaş ne yapsan da adama ulaşamıcan belli eğer parayı yollamadılarsa iade ederler miktarı ama anlamadığım eline gelmeyen ürünü nasıl kargoda yollandı gösterdikleri
Müşteri hizmetleriyle nasıl iletişime geçeceğim geçtiğimde otomatik yanıtlar ve mesajlarla karşılaşıyorum

Buradan almayın diye kaç kere söyledik dolandırıcı maalesef burası aliexpres tam parayı da vermiyor diye biliyorum geçmiş olsun
Ürünün siparişinde 5 gün sonra önüme düştü bir forumda temu stoğu bittiği için benzer fiyatlara aliexpresste satışını görünce satın almak istedim iade nasıl edeceğimi bilmiyorum canlı destek veya mail yoluyla iletişime geçebilir miyim acaba

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Bora
Müşteri hizmetleriyle nasıl iletişime geçeceğim geçtiğimde otomatik yanıtlar ve mesajlarla karşılaşıyorum

Ürünün siparişinde 5 gün sonra önüme düştü bir forumda temu stoğu bittiği için benzer fiyatlara aliexpresste satışını görünce satın almak istedim iade nasıl edeceğimi bilmiyorum canlı destek veya mail yoluyla iletişime geçebilir miyim acaba
Maalesef alamazsınız hocam aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar oldu technopat da onlarda alamıyor

ha şöyle alabilirsiniz aliexpresten anlaşmazlık açın + bankanızı arayın harcama itirazında bulunun o zaman tamamını alırsınız paranın

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Mustafa TURNA
sahibindenden al diyince al satçı oluyorduk hem paranızdan hem vaktinizden hem huzurunuzdan oldunuz

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yunus Emre
Forumlarda her zaman konusu açılırken güvenilmez diyerek açıldı aslında geçmiş olsun. Direk aliexpress ile iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur

aliexpress tek muhatabınız ama tel nosunu aramayı dener misiniz

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Musa Topçu
Forumlarda her zaman konusu açılırken güvenilir diyerek açıldı aslında geçmiş olsun. Direk aliexpress ile iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur
aliexpress deki ilan paylaşıldığında herkes dolandırıcı olduğunu söylemişti

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih Tiryak
Dostum seni anlıyorum, bende direkt bu ilanı gördüğümde aceleyle sipariş ettim. Fakat normalde 900 liradan giden klavye (önceden daha ucuza gitti mi bilmiyorum ama son dönemde hep böyleydi) 420₺ gibi bir fiyattan satılıyordu. En azından benim aliexpressimde öyle. Bu biraz kuşkulandırdı, daha sonra yorumların kötü olduğunu gördüm. Aliexpress üzerinden satıcının sayfası açılmıyordu, klavye stopu 1000 gözüküyordu. Ben de güven hiç kalmadı. Sipariş ettikten 20dk sonra iptal ettim. Büyük ihtimalle direkt iptal ettiğim için aliexpress parayı kuruşu kuruşuna geri yatırdı.
Geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,676
Üyeler
162,714
Son üye
piricat
Top Bottom