Neler Yeni

Aliexpress Gümrük Vergisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yusuf Aksu
Arkadaşlar hediye bakıyordum aliexpress fiyatları uygun geldi turkiyeye göre malum 35tl kargo ile getiriyorlar aldıgım urun 20 lıralık bısey hepsı toplam 40tl ye gelıyor suan uygun Tr pazarına gore

sormak ıstedıgım ustune baska bısey oder mıyım ? agır bısey degıl bı kolye agırlıgında gumruk vergısı vs. odermıyım kargo ıcınde mı yoksa hepsı beraber ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar hediye bakıyordum aliexpress fiyatları uygun geldi turkiyeye göre malum 35tl kargo ile getiriyorlar aldıgım urun 20 lıralık bısey hepsı toplam 40tl ye gelıyor suan uygun Tr pazarına gore

sormak ıstedıgım ustune baska bısey oder mıyım ? agır bısey degıl bı kolye agırlıgında gumruk vergısı vs. odermıyım kargo ıcınde mı yoksa hepsı beraber ?
Kargo gelince 17 lira ödersin ptt çalışanına. Aras ile geliyorsa zaten ödenmiş oluyor. Eğer siparişin yola çıktıysa ptt genel takip kodunu alabilirsin

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Gümrük En Az Ödediğin Ürün İçin 17 tl ama elinden geliğince ücretsiz kargo olan ürünleri tercih et
aynı ürünü 10 farklı satıcıda bulabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yusuf Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gümrük En Az Ödediğin Ürün İçin 17 TL ama elinden geliğince ücretsiz kargo olan ürünleri tercih et
aynı ürünü 10 farklı satıcıda bulabilirsin
sımdı ben ucretsız kargolu bulsam dahı 17 odeyecegım yanı dımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo gelince 17 lira ödersin ptt çalışanına. Aras ile geliyorsa zaten ödenmiş oluyor. Eğer siparişin yola çıktıysa ptt genel takip kodunu alabilirsin
kargo fırmasıını secemıyoruz sanırım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sımdı ben ucretsız kargolu bulsam dahı 17 odeyecegım yanı dımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kargo fırmasıını secemıyoruz sanırım
Seçemiyorsun ve ücretsiz kargo olsa dahi alırken ödemediysen ödüyorsun. Aras kargo gelirse ödemezsin zaten ödemiş oluyorsun alırken ptt ise kapıda alıyor o ödemeyi ürünü alırken değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yusuf Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçemiyorsun ve ücretsiz kargo olsa dahi alırken ödemediysen ödüyorsun. Aras kargo gelirse ödemezsin zaten ödemiş oluyorsun alırken ptt ise kapıda alıyor o ödemeyi ürünü alırken değil.
tesekkurler hocam hersey para olmus :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,843
Son üye
dzp.aez
Top Bottom