Kargo takip numarası varsa takip edebilir misiniz?Aliexpress ten 220tl ye bir kulaklık aldım ve 28 gün oldu ve hala Türkiyeye ulaşmadı. 10 kuruşa aldığım mouse 14 günde geldi acaba bu neden bu kadar uzun sürdü?
Takip no yu bana özelden atma şansın var mı?Havayoluna verildi diyor.
Aliexpress ürün takibe girdiğinizde bir geri sayım göreceksiniz. Satıcının, ürünü elinize ulaştırması için verilen süredir bu. Genelde 75 gündür. Kargo şirketleri ister 5 günde getirir, isterlerse 75 günde. 75 gün içinde gelmezse şikayet etmeye başlayın. Bu daha başlangıçHavayoluna verildi diyor.
Sanırım yeni gidiyor ürün kargo şirketine. İlk defa böyle bir şey ile karşılaşyıyorum.Ne demek oluyor bu?
Acaba satıcı ile görüşmelimiyim? Aliexpress ten kargo takibine bakınca ise havayoluna verildi deniyor.Sanırım yeni gidiyor ürün kargo şirketine. İlk defa böyle bir şey ile karşılaşyıyorum.
Bence görüş eğer göndermeyecek falansa en azından para iadesi alırsın.Acaba satıcı ile görüşmelimiyim? Aliexpress ten kargo takibine bakınca ise havayoluna verildi deniyor.
Ben aldığımda indirim zamanı falandıda satıcı 1 haftaya anca kargoya verdi acaba yoğunluktan falan olabilirmi?Bence görüş eğer göndermeyecek falansa en azından para iadesi alırsın.
Şu an aşırı yoğun değiller ya daha 1.5-2 hafta önce sipariş verdim şu an İstanbul'a geldi.Ben aldığımda indirim zamanı falandıda satıcı 1 haftaya anca kargoya verdi acaba yoğunluktan falan olabilirmi?