Neler Yeni

Yardım Aliexpress kargo sorunu

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Şu an aşırı yoğun değiller ya daha 1.5-2 hafta önce sipariş verdim şu an İstanbul'a geldi.
Satıcıdan şöyle bir mesaj aldım Sevgili, sorun yok, şimdi mallar normal ulaşımda ve lütfen endişelenmeyin ve takip bilgileri daha sonra güncellenecektir, teşekkür ederim.
1 hafta daha beklerim sonra iade işlemine başlarım.Ama bence gelicek.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Satıcıdan şöyle bir mesaj aldım Sevgili, sorun yok, şimdi mallar normal ulaşımda ve lütfen endişelenmeyin ve takip bilgileri daha sonra güncellenecektir, teşekkür ederim.
1 hafta daha beklerim sonra iade işlemine başlarım.Ama bence gelicek.
Bence bekle.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Satıcıya neden bu kadar uzun sürdüğünü sordum cevabı şu
Sevgili, lütfen endişelenmeyin ve şimdi mallar normal ulaşımda ve mallar transit ilçesinde ve takip bilgileri o anda güncellenmeyecek, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Max 2-2.5 hafta beklerim sonra iade işlemlerini başlatırım. Bu ürünü türkiyeden alan çok olmuş ama kimse böyle bir sorun yaşamamış. 10 günde kargosu gelende var 1 ayda gelende.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Satıcıya neden bu kadar uzun sürdüğünü sordum cevabı şu
Sevgili, lütfen endişelenmeyin ve şimdi mallar normal ulaşımda ve mallar transit ilçesinde ve takip bilgileri o anda güncellenmeyecek, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Max 2-2.5 hafta beklerim sonra iade işlemlerini başlatırım. Bu ürünü türkiyeden alan çok olmuş ama kimse böyle bir sorun yaşamamış. 10 günde kargosu gelende var 1 ayda gelende.
Bekle ya gelir ürün muhtemelen

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
38 gün oldu hala haber yok.
@AydinSahin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıya her yazışımdada ürünler parseldedir takip bilgisi alamıyoruz. Lüten endişelenmeyin ürünler size ulaşacaktır diyor.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
38 gün oldu hala haber yok.
@AydinSahin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıya her yazışımdada ürünler parseldedir takip bilgisi alamıyoruz. Lüten endişelenmeyin ürünler size ulaşacaktır diyor.
Benim de 61 kuruşa aldığım LED gelmedi :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,073
Üyeler
160,938
Son üye
Emiirrfy
Top Bottom