Neler Yeni

Aliexpress ten vergi dahil urun alip gumrukte takilan oldu mu ?

GorkemS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Görkem Sümen
Steam
Gork3MS
Konu disi ama Aliexpress ten vergi dahil urun alip gumrukte takilan oldu mu ? 4458 sayili Gümrük Kanunu ilgili maddelerince ÜRÜN DEGERI GERÇEGI YANSITMAMASI nedeni ile gümrük islemleri tamamlanamamistir

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
Konu disi ama Aliexpress ten vergi dahil urun alip gumrukte takilan oldu mu ? 4458 sayili Gümrük Kanunu ilgili maddelerince ÜRÜN DEGERI GERÇEGI YANSITMAMASI nedeni ile gümrük islemleri tamamlanamamistir
ben yaklaşık 2-3 yıl önce almıştım ücretsiz gönderimdi diye hatırlıyorum ürün yok oldu gelmedi.
kargo takipte de gözükmedi sonradan.para iadesi de yapmadılar

Berkevrl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke Vural
Bugün itibari ile başıma geldi 311 liraya bir ayakkabı aldım ürün değeri gerçeği yansıtmadığı için gümrükte kalmış. Sinotranstan SMS geldi detaylı bilgi ve
ürünü Gümrükten çekmek için şu adrese mail atın. Sonuç olarak 20 dolar + ve ordino? Ücreti 650 lira diye birşeyler yazmış :/

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
3 tane ürün aldım bu hafta bakalım inşallah takılmaz tr gümrüğe gelmek üzereler

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Mutlu
Ben 3-4 parça aldım şu zamana kadar ve sıkıntı yaşamadım. Yaşayanlar olmuş diye biliyorum. Bir tık şans işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,179
Üyeler
162,787
Son üye
scoorpion37
Top Bottom