Neler Yeni

AliExpress ürün iadesi oldu ancak kargo geldi

raygor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Recep Aygör
Merhabalar dostlar, 2 hafta önce AliExpress'ten 26 dolar civarına denk gelen bir çadır aldım. Ancak satıcı ürünü 10 gün içinde kargoya vermedi olarak gözüktü ve bunun ardından benim param iade oldu ancak iadeden tam 1 hafta sonra ürün Aras Kargo aracılığıyla elime ulaştı satıcı benimle hiçbir şekilde iletişime geçmedi benim bu ürünü ne yapmam gerekiyor? Kullansam ne olur? Satıcı hiçbir şekilde iletişime geçmedi ve kargoya verilmedi olarak gözüküyor sistem üzerinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Merhabalar dostlar, 2 hafta önce AliExpress'ten 26 dolar civarına denk gelen bir çadır aldım. Ancak satıcı ürünü 10 gün içinde kargoya vermedi olarak gözüktü ve bunun ardından benim param iade oldu ancak iadeden tam 1 hafta sonra ürün Aras Kargo aracılığıyla elime ulaştı satıcı benimle hiçbir şekilde iletişime geçmedi benim bu ürünü ne yapmam gerekiyor? Kullansam ne olur? Satıcı hiçbir şekilde iletişime geçmedi ve kargoya verilmedi olarak gözüküyor sistem üzerinde.
hocam satıcıya mesaj at bence bana ürün geldi diye adamı kazıklamış olma

Lowe

80+ Bronze
kullanacaksın mecbur geri iade vs sana patlar

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Sana kalmış bir şey hak geçmesin diyorsan satıcıyla iletişim kur iade edersin veya parasını gönderirsin

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,711
İsim
Mert Can Ergün
Kullan gitsin üzümünü ye bağını sorma

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,093
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Satıcıya yaz, ürünü geri isteyemez zaten kargo ücreti aşıyor. Sende kalsın diyecektir çok yüksek ihtimalle.

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Satıcıya yazmanı öneririm hocam büyük ihtimalle hem kargo ücreti aştığı için hemde müşteri memnuniyeti amaçlı ürünü geri istemez diye düşünüyorum.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Volkan
Satıcıya yaz durumu , aynı ürün varsa al ama kargoyu boş göndersin ya da ne bileyim başka türlü olmaz herhalde.

oalaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Orhan Alaydın
Satıcıya yaz ürün kalsın diyecektir. Hak geçmesin

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
saticiyla konus urun kalsin derse kalsin farkli bir sey derse saticidan bir urun al onayla haram maldan hayır gelmez.
harami mal malum kişilere tatli gelir

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
s
atıcıya mesaj at bence

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Satıcıya yazın onlar tekrar ilan ekler alımı yeniden yaparsınız. Hak geçmemiş olur böylelikle.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
satıcıyla iletişime geçip ya parasını verin yada iade edin hocam yoksa kul hakkına giriyor bu olay maalesef

Top Bottom