Neler Yeni

AliExpress yeni üyelikte sorun

osssayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AlisanUtku
AliExpresste 2 gn önce 3 hesap açıp 3 alışveriş yaptım bunlardan 1i çoklu hesap kullanımından iptal oldu diğer 2si yolda. Bugün aynı pc üstünden yeni bir hesap açtım fakat hesaba girerken telefon doğrulama istiyor. Telefon doğrulama yapmadan yeni ve alışverişi iptal olmıycak hesap açmak mümkünmü? (Modemi aç kapa yap ipsi değişsin ve ya googlenin verilerini sil diyen var)

Checkmate

80+ Silver
Ben hepsini yapıyorum modemi aç kapa, ipyi değiştir, yeni email kullan, yeni telefon kullan, adresi azıcık değiştir mesela mah. yazdıysan öncesi mahalle yaz. Bu şekilde hiç sıkıntısız alışveriş yapıyorum her seferinde.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
976
İsim
Murat
AliExpresste 2 gn önce 3 hesap açıp 3 alışveriş yaptım bunlardan 1i çoklu hesap kullanımından iptal oldu diğer 2si yolda. Bugün aynı pc üstünden yeni bir hesap açtım fakat hesaba girerken telefon doğrulama istiyor. Telefon doğrulama yapmadan yeni ve alışverişi iptal olmıycak hesap açmak mümkünmü? (Modemi aç kapa yap ipsi değişsin ve ya googlenin verilerini sil diyen var)
Adreste ve ödemede birebir aynı bilgileri giriyorsan tabi iptal olur ve doğrulama ister. Adres girerken mah. cad. apt. Kısaltmalarını kombinasyonlu olarak kullan. Bir siparişte sadece apt. kısalt diğerleri uzun kalsın başka silparişte başkasinı kısaltırsın. Ödemeyi de farklı kartlardan yapmaya gayret göster

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,066
Üyeler
172,320
Son üye
albannncs
Top Bottom