Parasına değse çok kısa ömürlü olmazsa bana kafi.kırık vs gelirse para iade yapılıyor ama ürünün iyi çıkmasını beklemeyin.
Her satıcı için aynı durum mu söz konusu bazı yorumlarda mağdur insanlara denk geldim.LED yedi renk ıÅık gün batımı ıÅık astronot ıÅık gökkuÅaÄı projeksiyon gece lambası 360 derece rotasyon Åarj edilebilir ortam ıÅıÄı - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Şunu almıştım şarj soketinde temassızlık var komple parayı iade ettiler mesela. Ürün de bende kaldı müsait olunca içini açıp sorunu gidereceğim bedavaya gelmiş olacak kısaca. Bu konularda Türkiye pazarından daha iyiler.
Her satıcı için aynı durum mu söz konusu bazı yorumlarda mağdur insanlara denk geldim.
Aynı ürünler farkı marka ile satılıyor biri kapatılsa diğeri var. Birde hocam ürünü açarken video mu çekmeliyim iade talebi doğrulamak için.Alıntıyı görüntüle
Devreye çoğu zaman Aliexpress'in kendisi giriyor. Yalnız son zamanlarda nerdeyse bütün ürünler TR'ye gönderime kapalı hayırlısı bakalım
Ben açarken çekmemiştim. Acaba benim hesaplar mı ban yedi ücretsiz kargo olan tüm kargolara ''gönderilemiyor'' yazıyor ülke değiştirince hepsi gönderiliyor anlamadım, alacağın kargosu ücretsiz bir şeyi kontrol etsene bir.Aynı ürünler farkı marka ile satılıyor biri kapatılsa diğeri var. Birde hocam ürünü açarken video mu çekmeliyim iade talebi doğrulamak için.
Sende bir sıkıntı var örnek bir link at istersen.Ben açarken çekmemiştim. Acaba benim hesaplar mı ban yedi ücretsiz kargo olan tüm kargolara ''gönderilemiyor'' yazıyor ülke değiştirince hepsi gönderiliyor anlamadım, alacağın kargosu ücretsiz bir şeyi kontrol etsene bir.
https://tr.aliexpress.com/item/1005006038347718.html?spm=a2g0o.tm1000008771.d0.1.2be56f3d8yZkPi&pvid=65c08a6a-c521-4cc6-8a9f-aed88f9a2343Sende bir sıkıntı var örnek bir link at istersen.