Neler Yeni

Aliexpress'ten alacağım ürünler düzgün çıkar mı?

ismejxenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmet
Kablosuz kulaklık ve led almak istiyorum ancak bozuk veya kötü çıkmasından korkuyorum.Sizce bu ürünleri almalı mıyım tavsiye ürününüz var mı?
Kulaklık
Led

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,660
İsim
Emre siyah
kırık vs gelirse para iade yapılıyor ama ürünün iyi çıkmasını beklemeyin.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ömer

Şunu almıştım şarj soketinde temassızlık var komple parayı iade ettiler mesela. Ürün de bende kaldı müsait olunca içini açıp sorunu gidereceğim bedavaya gelmiş olacak kısaca. Bu konularda Türkiye pazarından daha iyiler.

ismejxenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şunu almıştım şarj soketinde temassızlık var komple parayı iade ettiler mesela. Ürün de bende kaldı müsait olunca içini açıp sorunu gidereceğim bedavaya gelmiş olacak kısaca. Bu konularda Türkiye pazarından daha iyiler.
Her satıcı için aynı durum mu söz konusu bazı yorumlarda mağdur insanlara denk geldim.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ömer
Her satıcı için aynı durum mu söz konusu bazı yorumlarda mağdur insanlara denk geldim.
1721945579927.png

Devreye çoğu zaman Aliexpress'in kendisi giriyor. Yalnız son zamanlarda nerdeyse bütün ürünler TR'ye gönderime kapalı hayırlısı bakalım :)

ismejxenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmet
Alıntıyı görüntüle

Devreye çoğu zaman Aliexpress'in kendisi giriyor. Yalnız son zamanlarda nerdeyse bütün ürünler TR'ye gönderime kapalı hayırlısı bakalım :)
Aynı ürünler farkı marka ile satılıyor biri kapatılsa diğeri var. Birde hocam ürünü açarken video mu çekmeliyim iade talebi doğrulamak için.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ömer
Aynı ürünler farkı marka ile satılıyor biri kapatılsa diğeri var. Birde hocam ürünü açarken video mu çekmeliyim iade talebi doğrulamak için.
Ben açarken çekmemiştim. Acaba benim hesaplar mı ban yedi ücretsiz kargo olan tüm kargolara ''gönderilemiyor'' yazıyor ülke değiştirince hepsi gönderiliyor anlamadım, alacağın kargosu ücretsiz bir şeyi kontrol etsene bir.

ismejxenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmet
Ben açarken çekmemiştim. Acaba benim hesaplar mı ban yedi ücretsiz kargo olan tüm kargolara ''gönderilemiyor'' yazıyor ülke değiştirince hepsi gönderiliyor anlamadım, alacağın kargosu ücretsiz bir şeyi kontrol etsene bir.
Sende bir sıkıntı var örnek bir link at istersen.

Top Bottom