Neler Yeni

Aliexpress'ten Bıçak Almak

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Herkese selam dostlar, eğer Aliexpress Ödül Kardeşliği kuponumu alabilirsem gelen kupon ile bıçak koleksiyonum için parçalar alacağım fakat sorularım var. Gümrükte takılma gibi bir olay var mı kesici ve delici alet olduğu için? Gümrük vergisi çıkar mı? Ya da kargoyu teslim alırken sorun olur mu? Teşekkürler...

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Gümrükten geçmiyor diye biliyorum.

Venom35

80+ Bronze
Herkese selam dostlar, eğer Aliexpress Ödül Kardeşliği kuponumu alabilirsem gelen kupon ile bıçak koleksiyonum için parçalar alacağım fakat sorularım var. Gümrükte takılma gibi bir olay var mı kesici ve delici alet olduğu için? Gümrük vergisi çıkar mı? Ya da kargoyu teslim alırken sorun olur mu? Teşekkürler...
sanırım gümrükte kalır kesici delici alet olduğu için

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Ben csgo'nun popüler olduğu zamanlar custom bıçak almıştım aliexpress'ten. 2016-2017 falandı sanırım yalan olmasın.Sıkıntı olmadan 2 hafta içinde gelmişti.

Şuan gümrük olayları değişmiş olabilir.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben csgo'nun popüler olduğu zamanlar custom bıçak almıştım aliexpress'ten. 2016-2017 falandı sanırım yalan olmasın.Sıkıntı olmadan 2 hafta içinde gelmişti.

Şuan gümrük olayları değişmiş olabilir.
Evet, benim de zamanında alan arkadaşlarım vardı. Arkadaşıma sorduğumda şimdi geçmeyebilir demişti. O yüzden sorayım dedim, teşekkürler...

Top Bottom